Creality Ender 3 S1 yazıcısı söylenildiği kadar kötü mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KökBilgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 171
  • Etiketler Etiketler
    kötü

KökBilgi 45

Başarılı
Birçok yerden duyum aldım. Çevremde dahi kötü olduğu söyleniyor. Cidden kötü bir ürün mü?

Birçok yerden duyum aldım. Çevremde dahi kötü olduğu söyleniyor. Cidden kötü bir ürün mü?

Değil fakat 2. el ise. Ender S1 aşırı uyguna bulunabiliyor sen şimdi gidip de N4 serisi veya ender V3 ke gibi serilerle karşılaştırırsan tabii ki kötü gelir.

Yani bu durum göreceli fiyata göre ortalama bir yazıcı ama genel olarak özelliklere bakıldığında vasatın altı diyebiliriz. Zaten şu an çoğu S1 cihaz artık yaşlı ve bakım yapılsa bile performansları epey düştü.

2.El'den aşırı uyguna getirdim ve şu anlık hobi maksatlı yapmayı planlıyorum. Yeni başlayanlar için önerilen bir makine mi? Yoksa direkt bilgisiz bir şekilde Neptune 4 Pro'mu alsaydım? Onun daha zahmetli olduğunu duymuştum özellikle kalibrasyon açısından.

Hayır s1 ile yeni başlayan biri 2 güne kırar atar o cihazı heves bırakmaz. Neptune 4 Pro görecelidir bir normal kullanıcı modu vardır bir de Klipper'a telefona ROM yükler gibi Custom Firmware atarsın probe falan değiştirip canavara dönüştürürsün. Benimki mesela otomatik kalibrasyonu 12 saniyede yapıyor normali profesyonel modda 15 dakika falan kalibrasyonu da zor değil hatta s1'den daha kolay olur. Bendeki Plus modeli ben zorlanmıyorum tablanın boyutundan düşün leveling ne kadar dengesiz.

Yeni başlayan için iyi sayılır. Sıkıntı yaşayacağını düşünmem. Sonuç olarak ender 3 veya anet A8 almamışsın. Neptune 4 alsaydın daha iyi olurdu tabii ki.

Yeni başlayan için iyi sayılır. Sıkıntı yaşayacağını düşünmem. Sonuç olarak ender 3 / anet A8 almamışsın. Neptune 4 alsaydın daha iyi olurdu tabii ki.

Direk düz N4 de olabilirdi S1 ile aralarında 1-2K oynama oluyor. En azından ileride octoprint gibi şeyler için ekstra maaliyet çıkmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…