İyi de burada kabahat oyun yapımcısında, millet niye Intel'e laf atıyor ki? Keşke batsa falan demişler bir de, batsın da AMD tek kalsın, şöyle kallavi bir zam yapsın.

Milletimiz her şeyi tersten anlıyor çünkü. Firma kullanıcıyı düşünmeyip Intel optimizasyonu yapmamış, destek sağlamamış suçlu yine Intel olmuş.

İyi de burada kabahat oyun yapımcısında, millet niye Intel'e laf atıyor ki? Keşke batsa falan demişler bir de, batsın da AMD tek kalsın, şöyle kallavi bir zam yapsın.

Olur mu hocam Intel battıktan sonra piyasaya Çinli arkadaşlar girecek. Mavi ekran garantili işlemciler çıkaracaklar. Daha ne istiyosun ki? (!)

Oyun Denuvo ile cikti. Arkasindaki firma MMORPG'sinden parayi kirmasina ragmen yerel fiyatlandirma yapmadi. En yuksek, sozde ''max'' ayarlarda bile LoD'lar kirpik, golgelerin cizim mesafesi kirpik. Isiklandirmasi su anda asiri sorunlu. Oyun ici cogu grafik ayarinin islevi bile yok. Oyunu yapan studyonun bu oyun disinda sadece bir oyunu var, o da bir MMORPG ama ne hikmetse boyle bir haber cikinca butun suc Intel'in oluyor.

Cok ilgincsiniz.

Bu adamlar Black Desert'dan para basmıyor mu? Sanki paraları bitmişte çıkarmak zorunda kalmışlar gibi çıktı oyun.

Arc B580 kullanıyorum, 1 yıl oldu tam ve canavar gibi kart. Daha geçen hafta RE9'u Ultra'da bitirdim. Driver sorunu hiç ama hiç yaşamadım. İki üç oyunda crash yemek dışında ki bu oyunlardan kaynaklanıyor, başka hiçbir şey yaşamadım. 10k'ya aldım ben bu kartı ve 12 GB. 5060'tan bile önde olduğu oyunlar varken bu fiyata oyun ve firmayı değil Intel'i eleştiren varsa yazıklar olsun. Çünkü bu adamlar bunu hak etmiyor. Crimson Desert alacaktım lakin bu yüzden alamıyorum; hayatımda gördüğüm en rezil firma Pearl Abyss olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör: