Görselliği zirve olan (şimdilik) bir action RPG oyununa $80 verilir mi?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 12 85,7%
  • Belki

Oy: 2 14,3%

• Oy verenlerin toplamı
    14
  • Anket kapandı .

mementomori

Uzman
Merhaba,

20 Mart 2026 tarihinde, saat 01:00'de Crimson Desert Steam'de çıkış yapacak. 2020 yılından, ilk gösteriminden bu yana herkesin az çok haberi var bu oyundan.

Steam'de şu anda $69, 99'a ön siparişte. ABD'de yine aynı fiyatlandırma ile ön siparişte. Lüks sürümüyse $79,99.

Sadece grafiklerine bakarak bir açık dünya, üçüncü şahıs nişancı türü aksiyon rol yapma oyununa $69, 99 veya $79, 99 verilir mi sizce?

Merhaba,

20 Mart 2026 tarihinde, saat 01:00'de Crimson desert Steam'de çıkış yapacak. 2020 yılından, ilk gösteriminden bu yana herkesin az çok haberi var bu oyundan.

Steam'de şu anda $69, 99'a ön siparişte. ABD'de yine aynı fiyatlandırma ile ön siparişte. Lüks sürümüyse $79,99.

Sadece grafiklerine bakarak bir açık dünya, üçüncü şahıs nişancı türü aksiyon rol yapma oyununa $69, 99 veya $79, 99 verilir mi sizce?

Crimson Desert'a 70 dolar verilir ama 80 dolar verilmez. Lüks sürüm gereksiz risk bence standart sürüm alınmalı bana sorarsan hatta en mantıklısı çıkışı bekleyip ilk incelemeleri gördükten sonra almak.

Bu oyuna acayip hype yaptım fakat çıkışını görmeden o parayı vermek düşündürüyor. En son starfield'ı ön siparişle almıştım ve anladım ki ön siparişle oyun almak çok mantıklı bir iş değilmiş. Ben çıkışını bekleyeceğim.

Son yılların en fazla satan oyunu Hogwarts Legacy çerez parasına satılıyor. Daha bu yıl çıkmış GOTY adayı Kingdom Come: Deliverance 2 %40 indirim almış daha sene bitmeden. Haksız sayılmaz.

Şimdi mesele oyunun fiyatının ucuzlaması ya da bedava verilmesi değil. Biri bir oyunu almak istiyorsa zaten alıp oynar. Değer, değmez orası ayrı mesele. Oyunun nasıl çıkacağını dahi bilmeden 1 sene içinde bedava dağıtılacağını söylemek biraz saçma olur.

GTA V, RDR2'nin bedava dagitildigi yerde iki yil sonra kimsenin hatirlamayacagi oyun mu dagitilmayacak?

2020 yılında Epic müşteri toplamak için böyle bir çılgınlık yaptı diye bunun bir kere daha yaşanacağını kesin olarak söyleyemezsiniz. RDR2 nerede bedava dağıtıldı?

Son düzenleyen: Moderatör: