Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Normalde değişmesi lazım ama değişmiyor.EUROPE yazan yerdeki sağ sol yerlere basınca sunucu değişmiyor mu?
Beta sürümünden çıktıktan sonra oyunu silip yükleyince düzeldi.
Syntax
Üstün
Oyunu cihazıma yükledim ama TR sunucusu yok sadece Almanya sunucusu var. Nasıl düzeltebilirim? Beta testinden çıktım.
Eki Görüntüle 66041
Oynamayalı bayağı oldu. Önceden de bu sorun vardı. Arada oluyor. Geri düzeliyor genelde 1-2 sat sonra. Oyundan pek zevk alacağınızıda sanmıyorum. Çok berbat ettiler. Ama özel oda kurup arkadaşlarınızla zevkli olabilir.
Eskiden deli gibi oynardım efsane oyun, üç gündür böyle çözemedim bir türlü. Yarım yamalak Almanca ile konuşuyorum biraz ayak uydurdum gibi ama Türk sunucusu olmazsa olmaz hocam.Oynamayalı bayağı oldu. Önceden de bu sorun vardı. Arada oluyor. Geri düzeliyor genelde 1-2 sat sonra. Oyundan pek zevk alacağınızıda sanmıyorum. Çok berbat ettiler. Ama özel oda kurup arkadaşlarınızla zevkli olabilir.
Oyunculukgibisi
Becerikli
EUROPE yazan yerdeki sağ sol yerlere basınca sunucu değişmiyor mu?Oyunu cihazıma yükledim ama TR sunucusu yok sadece Almanya sunucusu var. Nasıl düzeltebilirim? Beta testinden çıktım.
Eki Görüntüle 66041
Normalde değişmesi lazım ama değişmiyor.EUROPE yazan yerdeki sağ sol yerlere basınca sunucu değişmiyor mu?
Beta sürümünden çıktıktan sonra oyunu silip yükleyince düzeldi.
Son düzenleme:
Syntax
Üstün
Eskiden deli gibi oynardım efsane oyun, üç gündür böyle çözemedim bir türlü. Yarım yamalak Almanca ile konuşuyorum biraz ayak uydurdum gibi ama Türk sunucusu olmazsa olmaz hocam.
Türkiye sunucusunda da oynayan kalmamış. Önceden üst liglerde herkes herkesi tanırdı. Çok zevkliydi o zamanlar. Tek tük var hala oynayan.
Şimdi girdim eskilerden beni tanıyan 3 kişi çıktı. Eskiden bayağı aktiftim.Türkiye sunucusunda da oynayan kalmamış. Önceden üst liglerde herkes herkesi tanırdı. Çok zevkliydi o zamanlar. Tek tük var hala oynayan.
Ne zamanlardı be