Recep Baltaş'ın Crucial P5 SSD'ye Ölüm Testi yaptığı videodan sonra almaya karar vermiştim. Amazon Germany'den sipariş ettim. Garantisi 2028 Aralık ayına kadar sürüyor. Kutusunda gelen vidası bile duruyor. SSD'yi aldığımdan bu yana sadece arşiv amaçlı kullandığım için sistemde uzun süre takılı kalmadı. Çalışma süresinden belli zaten, çoğunlukla kutusunda durdu.
Bulduğum iki ilanda 4.000-5.000 TL arası fiyat biçilmiş. Aynı markanın P3 Plus 500 GB versiyonu da 2.800-3.500 TL civarında. Çabuk satmak istiyorum lakin çok aranan bir SSD değil sanırım.
Düzeltme: 1 TB sanmıştım kusura bakmayın hocam. Yav ben daha 2 sene önce P5 Plus 2TB SSD'yi Amazon Germany'den 2899 liraya almıştım. Ne olmuş bu fiyatlar böyle. 1 TB sandım kusura bakmayın. Demek ki ben elimdeki 2TB SSD'ye sıkı sıkıya bağlanayım. Arıza yaparsa vay halimize alınmak artık bir daha.
Düzeltme: 1 TB sanmıştım kusura bakmayın hocam. Yav ben daha 2 sene önce P5 Plus 2TB SSD'yi Amazon Germany'den 2899 liraya almıştım. Ne olmuş bu fiyatlar böyle. 1 TB sandım kusura bakmayın. Demek ki ben elimdeki 2TB SSD'ye sıkı sıkıya bağlanayım. Arıza yaparsa vay halimize alınmak artık bir daha.