Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Ben çoğunuz gibi CS2 ile değil CS 1.3-1.5-1.6 ile büyümüştüm. Haliyle canım CS oynamak istediğinde hâlâ CS 1.6 oynarım, nostalji olur.

Yaşadığım sorun, oyunda FPS arttırınca yürüme hızının yavaşlaması. 999-1000 FPS civarı yaptığımda sanki emekleyerek ilerliyormuşum gibi oluyor. FPS'i 60-100 civarında sabitlersem bir miktar normal hızda ilerliyor ama sanki bana hala yavaş gibi geliyor. Yani eski bir bilgisayarda CS 1.6 oynamanın verdiği hızı ve hissiyatı yine de alamıyorum.

"cl_forwardspeed" ve "cl_backspeed" değerlerini değiştirmedin, o değerleri varsayılan şekliyle kullanıyorum.

Çözümü bilen var mı? Veya bir çözüm var mı?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Ben çoğunuz gibi CS2 ile değil CS 1.3-1.5-1.6 ile büyümüştüm. Haliyle canım CS oynamak istediğinde hâlâ CS 1.6 oynarım, nostalji olur.

Yaşadığım sorun, oyunda FPS arttırınca yürüme hızının yavaşlaması. 999-1000 FPS civarı yaptığımda sanki emekleyerek ilerliyormuşum gibi oluyor. FPS'i 60-100 civarında sabitlersem bir miktar normal hızda ilerliyor ama sanki bana hala yavaş gibi geliyor. Yani eski bir bilgisayarda CS 1.6 oynamanın verdiği hızı ve hissiyatı yine de alamıyorum.

"Cl_forwardspeed" ve "cl_backspeed" değerlerini değiştirmedin, o değerleri varsayılan şekliyle kullanıyorum.

Çözümü bilen var mı? Veya bir çözüm var mı?

Hocam eski oyunlarda çok yüksek FPS alınca oyun donuyor gibi oluyor biliyorum ben de CS 1.6'cıyım. :D Tavsiyem FPS'inizi 300-400'e sabitlemeniz. Ben 500 FPS oynuyorum. Dust 2 vb. haritalarda 300 FPS'e çekiyorum.