OmerF61

Uzman
Merhaba, geçen gün CS 2 oynarken takım arkadaşım, bana ve aileme birden fazla kez hakaret etti. Dava açmalı mıyım, bir kazancım olur mu, dava açmaya değer mi? "Yazdığı tüm küfürleri resim olarak bırakıyorum" tüm maç boyunca kayıt aldığım için video hali de var. Steam ve aynı zamanda oyundaki adım TR_461.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye ofisi olan bir firma olsa belki derim ama Steam ya da Valve'ın bu konuda kendi kullanıcısını ifşa edeceği konusunda şüphem var Türkiye'ye karşı. Tabii ki de dava edebilirsin. Süreci savcılık yönetir.

18 yaşından küçük ise bedavadan uğraşmış olursun, para alacağının garantisi yok mahkeme süreci çok uzar.

İnsanoğlu genel olarak problemli, arkadaşınsa hayatından çıkar, değilse sustur gitsin. İnsanlar için kendini yormaya değmez, dava ile uğraşırsan sırf kendini yıprattığınla kalırsın, salla.

Maalesef en hızlı çözüm için ya sen de küfür edeceksin ya da bu sanatın inceliklerini öğrenip "toxic"liğin kralını yapacaksın. Boş ver, unutursun. Sağa sola sövmeyi kendine hak gören insanların aptalca hareketleri sadece. Böyle bir durumda da sustur geç.

Kazanç için dava açıyorsan vay haline.

Açabilir, çok da hor görmemek lazım. Niye bu kadar kötü bir şeymiş gibi karşıladınız?

Karşında küfür eden kişinin o olduğunu kanıtlayabilir misin? Valve firması sana bu bilgiyi verir mi? Önemli olan bu. Kanıtı belgelemek mümkünse tabi ki dava açabilirsin.

Maalesef en hızlı çözüm için ya sen de küfür edeceksin ya da bu sanatın inceliklerini öğrenip "toxic"liğin kralını yapacaksın. Boş ver, unutursun. Sağa sola sövmeyi kendine hak gören insanların aptalca hareketleri sadece. Böyle bir durumda da sustur geç.

Açabilir, çok da hor görmemek lazım. Niye bu kadar kötü bir şeymiş gibi karşıladınız?

Ben açamaz demedim, kazanç düşünüyor konu sahibi. Aslında düşünmesi gereken adil bir ceza alabilir mi olmalıyken kazanç sağlar mıyım diye soruyor. Biz toplum olarak amacın dışına çıktığımız müddetçe gelişemeyiz.