2242

Üstün
1 aylık performans paketi almıştım. 10.10.2025 tarihinde. Ve aldığım günden beri oyun oynayamadım. Steam hesabıma giriş yapmama rağmen. "veriler yükleniyor" ekranında takılı kalıyordu. GeForce NOW Türkiye hesabına yazdım Instagram üzerinden. Cevap verildi. Mail atınız dendi. Onu da attım. Mail Instagram boğuşurken yine günü geçti. Instagram'dan yazıyorum her gün. Benden istedikleri bilgileri tekrar istiyorlar. Telefon numaranız GeForce NOW platformundaki adınız vesaire. Yazıyorum. Cevap vermiyorlar. Ertesi gün yazıyorum yine aynı bilgileri istiyorlar. Talebinizi ilettik mail üzerinden iletişime geçilecek yazdılar. Anlamadığım mesaj geçmişini silmediğim halde. Aynı bilgileri istiyorlar benden. Steam hesabıma giriş yapmamıştım bir gün. Onlara mesaj yazmıştım 16:50 civarı. Hesabıma gireyim dedim oyun oynamak için. Çevrimdışı olduğumu gördüm. GFN Instagram üzerindeki mesajları paylaşmam ne kadar doğru olur bilmiyorum. Şu an haklıyım haksız duruma düşmek istemiyorum. Ama ben hesaba girmediğim halde. Onlara mesaj yazdığım saat ile aynı zamana denk geliyor. Kendi yazdığım mesajları paylaşacağım sadece. Bir de utanmadan. Mail olarak bot atıyor sanırım. Aboneliğiniz bitti yenileyiniz vesaire vesaire. 100 TL para değil ama. Şu an o 100 TL'ye muhtaç durumdayım. Beni fakir etti belki de onları zengin.

1763043507009.webp

1763043658464.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet edin ama boşuna uğraşmaktan öteye gitmeyecektir. Olabilecek en iyi ihtimal size 3 aylık hesap vermeleri ya da 100 TL'nizi iade etmek. Bu da firmanın ne kadar önemsediğine bağlı. Minimum 20 gün maksimum 4 ay sürebilir bu süreç.

Boş ver gitsin. 100 TL gerçekten değecek bir para değil bu kadar uğraş için.

Bir de söylemeden edemeyeceğim, lütfen daha düzgün bir Türkçe kullanın. Parafrafları okurken beynim yandı.

Şu an o 100 TL'ye muhtaç durumdayım. Beni fakir etti belki de onları zengin.
Bu kadar da abartıp kendini acındırmaya gerek yok bence. 100 TL şu devirde ne kimseyi fakir eder ne de zengin.

Ha gerçekten 100 TL'ye muhtaç durumdaysan dava açman pek de mümkün gözükmüyor.

Haklı durumdaysan elbette hakkını sonuna kadar ara ama kendini bu şekilde acındırmanın da bir mantığı yok.

Şikayet edin ama boşuna uğraşmaktan öteye gitmeyecektir. Olabilecek en iyi ihtimal size 3 aylık hesap vermeleri ya da 100 TL'nizi iade etmek. Bu da firmanın ne kadar önemsediğine bağlı. Minimum 20 gün maksimum 4 ay sürebilir bu süreç.

Boş ver gitsin. 100 TL gerçekten değecek bir para değil bu kadar uğraş için.

100 TL size göre değecek para olmayabilir ama bu şirket aynı bu şekilde binlerce kişiyi çarpsa güzel para ediyor.

100 TL size göre değecek para olmayabilir ama bu şirket aynı bu şekilde binlerce kişiyi çarpsa güzel para ediyor.

Yani? Bu zaten olan bir şey. Her şirket yapıyor bunu günümüzde. Bilmiyormuş gibi yapmayın Allah aşkına. Küçük miktarları herkes gözden çıkarır ama binlerce küçük miktar büyük paralar yapar. Etik mi? Asla. Hak aranmalı mı? Farkım olsun istiyorsan elbette. Ancak şirketler bu küçük hak arayan kısmı asla önemsemiyorlar. Konu sahibine yaptıkları gibi bot cevaplar atıp oyalıyorlar. Adam da bir süre sonra "başlarım böyle işe amaan" deyip kestirip atıyor. Kahretsin ki elden de bir şey gelmiyor.

Yani? Bu zaten olan bir şey. Her şirket yapıyor bunu günümüzde. Bilmiyormuş gibi yapmayın Allah aşkına. Küçük miktarları herkes gözden çıkarır ama binlerce küçük miktar büyük paralar yapar. Etik mi? Asla. Hak aranmalı mı? Farkım olsun istiyorsan elbette. Ancak şirketler bu küçük hak arayan kısmı asla önemsemiyorlar. Konu sahibine yaptıkları gibi bot cevaplar atıp oyalıyorlar. Adam da bir süre sonra "başlarım böyle işe amaan" deyip kestirip atıyor. Kahretsin ki elden bir şey gelmez.

Eeee? Yav zaten her zaman olan bir şey deyip geçelim şirketler daha da üzerimize binsinler. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu unutuyorsunuz, devletin bu tarz kurumlara güzel cezalar kesme yetkilileri var. Ha bir de sizi önemsemiyip bir de devleti önemsemesinler bakayım.

Zamanında doğru dürüst oyun oynayamadığım için 6 aylık paketimi kuruşu kuruşuna iade ettirmiştim. Direkt hem mesaj üzerinden hem de mail üzerinden para iadenizi isteyin.

Eeee? Yav zaten her zaman olan bir şey deyip geçelim şirketler daha da üzerimize binsinler. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu unutuyorsunuz, devletin bu tarz kurumlara güzel cezalar kesme yetkilileri var. Ha bir de sizi önemsemiyip bir de devleti önemsemesinler bakayım.
Devlet bile takmıyor ki.. Üstadım bizzat ben yaşadım. Şu 3 harfli marketlerin birinden Google Play Kod almıştım 400 TL değerinde, kod kullanılmış çıktı. Kendim gittiğimde alaycı bir tavırla reddettiler. Sonra THH ile şikayet oluşturdum, bak abartmıyorum 3 ay uğraştım. Defalarca kez mağazaya çağırıldım, kod yenilediler o da kullanılmış çıktı. En sonunda eşşek gibi paramı iade ettiler ama 3 ay uğraşmaya asla değmeyecek bir şey oldu.

Uzaktan bakınca "aç davanı al paranı hakkını savun" gibi basit görünüyor ama kafa ağrıtıcı lanet bir şey. Sorun hem hukuk sisteminde hem de şirketin kendisinde. Bilerek uzun uzun süründürüyorlar ki vazgeçelim diye.