1 aylık performans paketi almıştım. 10.10.2025 tarihinde. Ve aldığım günden beri oyun oynayamadım. Steam hesabıma giriş yapmama rağmen. "veriler yükleniyor" ekranında takılı kalıyordu. GeForce NOW Türkiye hesabına yazdım Instagram üzerinden. Cevap verildi. Mail atınız dendi. Onu da attım. Mail Instagram boğuşurken yine günü geçti. Instagram'dan yazıyorum her gün. Benden istedikleri bilgileri tekrar istiyorlar. Telefon numaranız GeForce NOW platformundaki adınız vesaire. Yazıyorum. Cevap vermiyorlar. Ertesi gün yazıyorum yine aynı bilgileri istiyorlar. Talebinizi ilettik mail üzerinden iletişime geçilecek yazdılar. Anlamadığım mesaj geçmişini silmediğim halde. Aynı bilgileri istiyorlar benden. Steam hesabıma giriş yapmamıştım bir gün. Onlara mesaj yazmıştım 16:50 civarı. Hesabıma gireyim dedim oyun oynamak için. Çevrimdışı olduğumu gördüm. GFN Instagram üzerindeki mesajları paylaşmam ne kadar doğru olur bilmiyorum. Şu an haklıyım haksız duruma düşmek istemiyorum. Ama ben hesaba girmediğim halde. Onlara mesaj yazdığım saat ile aynı zamana denk geliyor. Kendi yazdığım mesajları paylaşacağım sadece. Bir de utanmadan. Mail olarak bot atıyor sanırım. Aboneliğiniz bitti yenileyiniz vesaire vesaire. 100 TL para değil ama. Şu an o 100 TL'ye muhtaç durumdayım. Beni fakir etti belki de onları zengin.
Son düzenleyen: Moderatör: