Ben açamaz demedim, kazanç düşünüyor konu sahibi. Aslında düşünmesi gereken adil bir ceza alabilir mi olmalıyken kazanç sağlar mıyım diye soruyor. Biz toplum olarak amacın dışına çıktığımız müddetçe gelişemeyiz.

Amacım adamı soymak değil, böyle klavye delikanlılarına az da olsa korku vermek. Zararına dava açmayı da kimse istemez.

Oyun ortamında size küfür eden insanları dava edip bir şey alamayacağınızı öğrenin artık.
Çok rahatsız ettiyse susturup oyununuza devam edersiniz. Dava açarsanız da açtığınızla kalırsınız. Tehdit yok bir şey yok ortada.

İnsanoğlu genel olarak problemli, arkadaşınsa hayatından çıkar, değilse sustur gitsin. İnsanlar için kendini yormaya değmez, dava ile uğraşırsan sırf kendini yıprattığınla kalırsın, salla.

Maalesef en hızlı çözüm için ya sen de küfür edeceksin ya da bu sanatın inceliklerini öğrenip "toxic"liğin kralını yapacaksın. Boş ver, unutursun. Sağa sola sövmeyi kendine hak gören insanların aptalca hareketleri sadece. Böyle bir durumda da sustur geç.

Açabilir, çok da hor görmemek lazım. Niye bu kadar kötü bir şeymiş gibi karşıladınız?

Bana küfretse zerre umurumda olmazdı da ben oyun oynuyorum diye canım anam niye küfür yiyor? Kutsala küfür edilmemeli. Ben çok yakın arkadaşıma o**spu derim ama o**spu ev*ladı demem, bence böyle de olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör: