KenanAkrkc

Çalışkan
CS2'ye girerken, ister rekabetçi ister Premier modunda olsun, maç ararken sunucularda en düşük pingin 300 ms olduğu uyarısını alıyorum. Bazen oyuna bağlanabiliyorum, ancak yükleme ekranında takılı kaldığım durumlar oluyor. Shift+Tab yaptığımda sağ üstte gördüğüm şey pingim bir anda 1300 ms seviyelerine çıkıyor ve %90'a varan paket kaybı yaşıyorum. Bu durumda disconnect atıyorum ve yeniden bağlanmaya çalışıyorum. Zor da olsa bazen girebiliyorum, ancak nadiren bağlanamadığım maçlar da oluyor.

Sadece bağlantı sorunlarıyla sınırlı değil, oyuna sorunsuz bağlansam bile oyun esnasında jitter artışı, "yavaş sunucu karesi" uyarısı ve ani ping yükselmeleri yaşıyorum. Bu durum artık çok can sıkıcı olmaya başladı. Çoğu yöntemi denememe rağmen sorunu çözemedim. Kesin bir çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• 730_442.webp
    730_442.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 134
  • 730_1.webp
    730_1.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 126
Neredeyse 2 aydır böyle, belki daha fazla tam hatırlamıyorum.

Oyun içerisinden varsayılan ping değerini 60 yapabilir misiniz? Ve aklıma gelen çözümler arasında modemi kapatıp açmak, Windows'un arka planda indirme yapmadığını kontrol etmek gibi şeyler var. Bunlar en kabul edilebilir klasik çözümlerdir. Bir denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Önemli değil ama zaten onları da denedim.

Evet sıradaki deneyeceğim yöntemlerden biriydi VPN önerisi için sağ ol. Geçici olsa da çözebiliyorsa konuyu düzenleyeceğim.

Şöyle bir çözüm videosu ve altındaki yorumlarda okey'lenen bir YouTube kanalı var. İzlemenizi ve detayları yapmanızı öneririm.

Düzelmedi arkadaşlari, sanırım Valve sunucularıyla alakalı çok şikayet var zaten ayrıca internet sağlayıcılarınında şu an da bir problemi var galiba.