Oyunun optimizasyonu sağlandı ama eski haritalar yok ortalıkta.

Optimizasyonu yaptıklarına şükretmemiz lazım ayrıca hala tam yapılmış değil Tab A basınca FPS yarıya iniyor. Vacnet 3.0 bile düzgün çalışmıyor dün 4 vs 4 hvh attılar. Haritalar şu anlık yeterli deyip genel sistemlere odaklanıyorlardır.

Valve'ın yapacağı iş belli olmaz. Cache 2-3 ay sonra gelir muhtemelen, diğer map'leri bilemem. Bende yatıp kalkıp Train gelsin diye kuduruyorum. Şahsen CS2 oynarken yetim gibi hissediyorum, o kadar umrunda değiliz şirketin.

Optimizasyon hala rezalet bu arada.

Optimizasyon pek düzelmiş gibi gelmedi bana. Valorant'ta 60 FPS alan arkadaşım CS2'de 10 FPS falan alıyor.

Ben nasıl 300 üstü FPS alıyorum peki. :D

Valve'ın yapacağı iş belli olmaz. Cache 2-3 ay sonra gelir muhtemelen, diğer Map'leri bilemem. Bende yatıp kalkıp Train gelsin diye kuduruyorum. Şahsen CS2 oynarken yetim gibi hissediyorum, o kadar umurunda değiliz şirketin.

Optimizasyon hala rezalet bu arada.

Düzeltmişler 300 üst FPS alıyorum.

Düzeltmişler 300 üst FPS alıyorum
4060 Ti ve R5 7500F ile 4:3 low ayarlarda 165 Hz'i adam gibi kullanamıyorum. 300'lerden sık sık FPS düşüyor ve oyun genel olarak sanki 165 değil de 100 Hz'de çalışıyormuş gibi kasılıyor. Hiçbir çözüm yolu bulamadım. Oyun keyfimin içine etti bu durum, gidip rakip oyunlarını 360 Hz ile oynayabileceğimi bilirken burada 165 ile kıvranıyorum.

Ben Yoldaş Modu'nda bulunan eski "Rialto" Haritasını geri bekliyorum uzun süredir fakat o harita CS:GO zamanında kalkmıştı keşkem geri gelse.