Makaleler
1
CS:2'de 10-20 dakika geçirdikten sonra kendi kendine donuyor ve bir daha düzelmiyor. Kasanın reset tuşuna basıyorum, yine de olmuyor. Sadece PSU'nun güç düğmesine basınca düzeliyor. Çözümü nedir?

Sistem özellikleri neler?
Sadece CS2'de mi oluyor?
Sorun PSU sorunu gibi ama teste sokmadan bilemeyiz, teste sokun sonuç atın yardımcı olalım.
GPU ve PSU testine sokun.

Sistem özellikleri neler?
Sadece CS2'de mi oluyor?
Sorun PSU sorunu gibi ama teste sokmadan bilemeyiz, teste sokun sonuç atın yardımcı olalım.
GPU ve PSU testine sokun.
Evet sadece CS2'de donuyor başka birsürü oyun oynuyorum hiçbirinde aynısı olmadı.

-RTX 4060 Tİ 8GB
-İ5 13400F
-16GB DDR4 3200MHZ RAM
-Xigmatek Mınotour 750w psu
-Crucial 1TB SSD
-Pro H610M-E

(Yanlışlıkla ana bilgisayarımınkini attım kusura bakmayın)

Ayrıca günlük hayatta ve daha çok yük altına sokturan oyunlarda da bir şey olmuyor sadece CS2'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sadece CS2'de donuyor başka birsürü oyun oynuyorum hiçbirinde aynısı olmadı.

-RTX 4060 Tİ 8GB
-İ5 13400F
-16GB DDR4 3200MHZ RAM
-Xigmatek Mınotour 750w psu
-Crucial 1TB SSD
-Pro H610M-E

(Yanlışlıkla ana bilgisayarımınkini attım kusura bakmayın)

Ayrıca günlük hayatta ve daha çok yük altına sokturan oyunlarda da bir şey olmuyor sadece CS2'de.
Emin olmak için soruyorum sadece PSU güç tuşu ile mi kapanıyor? Bu şekilde kapanıyorsa CS2 "hard lock" yada "PSU lock" sorununa sebep olauyor olabilir.
Hocam sorun sadece CS2'de oluyorsa sorunun kaynağı CS2 optimizasyonu/driver uyuşmazlığı demektir, aşağıda verdiğim adımları uyguladığınızda sorun çözülecektir:
  • DDU ile GPU sürücülerini sil tekrar kur. Ekran kartına ekstra OC yapmadınız değil mi?
  • BIOS ve diğer driver'ları kontrol et, güncel değilse güncelle. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız "dxdiag" yazın ss atın yardımcı olurum.
  • DiretX sürücülerini yeniden yükle.
  • V-Sync açıksa kapat.
  • Dosya Doğrulaması yap.
  • Ve internette bulduğum bir başlangıç ayarını uygula " -fullscreen -w 1920 -h 1080 -autoconfig " ben örnek olarak kendi çözünürlüğümü yazdım, sen kendi oyun içi kullandığın çözünürlüğü yaz.
  • Eğer "hard lock" yada "PSU lock" sorunu için PSU test yapın sonucu atın.

Not: Bilgisayarın yanında değildim o yüzden şimdi yazıyorum.

• Eğer "hard lock" ya da "PSU lock" sorunu için PSU test yapın sonucu atın.

Nasıl yapacağım?

Emin olmak için soruyorum sadece PSU güç tuşu ile mi kapanıyor?

Biraz zaman geçince kasadaki restart tuşuyla da kapanıyor.

1754213794746.webp

1754214186045.webp

Böyle bir şey çıktı DirectX sürücülerini tekrar yüklerken ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Son düzenleme: