J Jjj Uzman Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 14 12 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar bu itemi çıkardım. Hesabıma çekmeye çalışırken böyle bir şey ile karşılaşıyorum. 2-3 saattir böyle, ne zaman düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2025
Arkadaşlar bu itemi çıkardım. Hesabıma çekmeye çalışırken böyle bir şey ile karşılaşıyorum. 2-3 saattir böyle, ne zaman düzelir?
Çözüm 236 12 Mayıs 2025 Jjj dedi: Perma ban değil hocam 35 günlük ban VAC live. Genişletmek için tıkla... Onun bitmesini bekleyin o zaman.
Jjj dedi: Perma ban değil hocam 35 günlük ban VAC live. Genişletmek için tıkla... Onun bitmesini bekleyin o zaman.
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 12 Mayıs 2025 #2 İtemin takas banı olabilir Hesabının takas banı olabilir Sitede sorun olabilir İlk ikisi ise eğer tek çözüm beklemek fakat sitede sorun varsa destekle iletişime geçin. Artı 0 Eksi
İtemin takas banı olabilir Hesabının takas banı olabilir Sitede sorun olabilir İlk ikisi ise eğer tek çözüm beklemek fakat sitede sorun varsa destekle iletişime geçin.
KS KS J Jjj Uzman Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 14 12 Mayıs 2025 #3 236 dedi: İtemin takas banı olabilir. Hesabının takas banı olabilir. Sitede sorun olabilir. İlk ikisi ise eğer tek çözüm beklemek fakat sitede sorun varsa destekle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam 35 günlük VAC ban varda bende item çekebiliyorum 4-5 tane item çekmiştim. Artı 0 Eksi
236 dedi: İtemin takas banı olabilir. Hesabının takas banı olabilir. Sitede sorun olabilir. İlk ikisi ise eğer tek çözüm beklemek fakat sitede sorun varsa destekle iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam 35 günlük VAC ban varda bende item çekebiliyorum 4-5 tane item çekmiştim.
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 12 Mayıs 2025 #4 Jjj dedi: Hocam 35 günlük VAC ban varda bende item çekebiliyorum 4-5 tane item çekmiştim. Genişletmek için tıkla... VAC banınız var ise CS2 mağazasına erişemezsiniz ve CS2 itemleri takaslayamazsınız. Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları help.steampowered.com Yapabiliyorsanız başka hesabınızın trade URL'sini giriniz. Artı 0 Eksi
Jjj dedi: Hocam 35 günlük VAC ban varda bende item çekebiliyorum 4-5 tane item çekmiştim. Genişletmek için tıkla... VAC banınız var ise CS2 mağazasına erişemezsiniz ve CS2 itemleri takaslayamazsınız. Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları help.steampowered.com Yapabiliyorsanız başka hesabınızın trade URL'sini giriniz.
KS KS J Jjj Uzman Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 14 12 Mayıs 2025 #5 236 dedi: VAC banınız var ise CS2 mağazasına erişemezsiniz ve CS2 itemleri takaslayamazsınız. Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları help.steampowered.com Yapabiliyorsanız başka hesabınızın trade URL'sini giriniz. Genişletmek için tıkla... Perma ban değil hocam 35 günlük ban VAC live. Artı 0 Eksi
236 dedi: VAC banınız var ise CS2 mağazasına erişemezsiniz ve CS2 itemleri takaslayamazsınız. Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları help.steampowered.com Yapabiliyorsanız başka hesabınızın trade URL'sini giriniz. Genişletmek için tıkla... Perma ban değil hocam 35 günlük ban VAC live.
236 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.032 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.573 Yer Phoenix, Arizona 12 Mayıs 2025 #6 Jjj dedi: Perma ban değil hocam 35 günlük ban VAC live. Genişletmek için tıkla... Onun bitmesini bekleyin o zaman. Artı 0 Eksi Çözüm
Jjj dedi: Perma ban değil hocam 35 günlük ban VAC live. Genişletmek için tıkla... Onun bitmesini bekleyin o zaman.