Türk olsa ne yazar hocam? Maksimum yapabilceği sahte ihbar ama onu yapmasi içinde çok iyi olması lazım. Çoğunlukla hepsi 10 tlye aldığı panelden bilgi bulup kendini Hacker zannediyor. Boş verin gitsin. Hem diyelim ki buldu herkeste var mı öyle adam vurabilcek cesaret? Aslında herkes kendini bu tarz kişilere karşı korumak için evde silah bulundurmali ama ne yazık ki devletimiz insanlara bu hakkı tanımıyor. Hatta öyle ki dava açarsanız karşıdaki kişi psikopat birisi bile olsa adres bilgilerinizi gönül rahatlığıyla veriyorlar. Siz dışarda yürürken bile güvende değilsiniz bunun için mi endişe duydunuz?Dediğiniz gibi yabancı olunca korkmuyorum da Türk olunca panelden falan bulabiliyorlar ya ondan biraz daha sıkıntılı gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?IP'den tam konum bulunamaz hocam. Zaten IP'nizi de bulamaz CS maçından, bir linke vs. tiklamazsaniz onun attığı. IP'den bir şey olmuyor zaten.CS maçında birisi bana küfür etti sonra biraz kavga ettik senin evini bulurum lan falan dedi, panel erişimi olsa Steam profilimden beni bulabilir mi sadece CS maçından?
Acaba kafana sıkacam derken rakip takıma geçip oyunda mı sıkmak mıydı acaba?
Neyse profiline baktım hentai oynuyor bundan bir cacık olmaz beyler ben boşa meraklanmışım
Neyse profiline baktım hentai oynuyor bundan bir cacık olmaz beyler ben boşa meraklanmışım
Bu ip adresiniz korunuyor dediği şey zaten adresimizi gizliyor değil mi hocam?IP'den tam konum bulunamaz hocam. Zaten IP'nizi de bulamaz CS maçından, bir linke vs. tiklamazsaniz onun attığı. IP'den bir şey olmuyor zaten.
RockyHighway79
Üstün
Öyle dedim bulup kafana sıkacam dedi o yüzden açtım konuyu ülkecek hiç iyi değiliz hayatsızın biri çıkıp gelir diye şüphelenmedim değil![]()
Sezon 2 çıkmış bu tür konuların.CS maçında birisi bana küfür etti sonra biraz kavga ettik senin evini bulurum lan falan dedi, panel erişimi olsa Steam profilimden beni bulabilir mi sadece CS maçından?
Hocalarim kahkaha atmayin insanlik hali![]()
Hocam ne olur ne olmaz diye konu açtım merak ettiğim için.
Oyun veya Steam üzerinden IP adresinizi tespit etmesi söz konusu değil. IP Logger aracılığıyla IP adresinizi tespit edebilir. IP adresleri de tam olarak konumunuzu göstermediğinden sizin doğru konumunuzu bulamayacaktır.CS maçında birisi bana küfür etti sonra biraz kavga ettik senin evini bulurum lan falan dedi, panel erişimi olsa Steam profilimden beni bulabilir mi sadece CS maçından?
Anladım hocam teşekkür ederim.Oyun veya Steam üzerinden IP adresinizi tespit etmesi söz konusu değil. IP Logger aracılığıyla IP adresinizi tespit edebilir. IP adresleri de tam olarak konumunuzu göstermediğinden sizin doğru konumunuzu bulamayacaktır.
Rica ederim hocam.