IP sizin direkt olarak yerinizi ve kişisel bilgilerinizi vermez. Herkese özel benzersiz bir IP'de tanımlanmaz çoğu zaman. Belli başlı IP blokları kullanırsınız. Cihazınızın MAC IP'si kritiktir sadece. Kişisel bilgileri IP'den değil, IP lokasyonu üzerinden iyi bir sosyal mühendislik ve veri analizi ile ulaşılabilir. CS'den birisinin de bu kadar ileri gideceğini düşünmüyorum. Oyun içinde de olsa kimseye küfür etmeyin hocam. Bu korku bile size yetmiş anlaşılan.

IP sizin direkt olarak yerinizi ve kişisel bilgilerinizi vermez. Herkese özel benzersiz bir IP'de tanımlanmaz çoğu zaman. Belli başlı IP blokları kullanırsınız. Cihazınızın MAC IP'si kritiktir sadece. Kişisel bilgileri IP'den değil, IP lokasyonu üzerinden iyi bir sosyal mühendislik ve veri analizi ile ulaşılabilir. CS'den birisinin de bu kadar ileri gideceğini düşünmüyorum. Oyun içinde de olsa kimseye küfür etmeyin hocam. Bu korku bile size yetmiş anlaşılan.
Anladım teşekkür ederim de korku değil daha doğrusu merak diyelim bana erişebilir mi diye merak ettim sadece.

Boşverin gitsin, hıyarın teki bana "i will kill you irl" diye chatten mesaj göndermişti. Engeli bastım geçtim, rahat 4-5 ay oldu halen bulamadı.

Bir şey yapamaz korkma. Anonimligin arkasına saklanıp herkes sallıyor. Lafa gelince fena esersiniz, icraate gelince pamuk sekersiniz ;))) yaz engelle elemanı

Topluluk sunucularında mı oldu bu olay?

Topluluk sunucularında yetki Steam'de değil galiba doğru mu yani serverlar başkalarının çünkü? Bu yüzden neleri görebilirler yetki onlarda olduğu için acaba?

Ben topluluk serverlarını hiç sevmem zaten. CS 1.6'da hile diye kontrol etmek isteyip duruyorlardı bilgisayarı. Steam'ın kendi serverları dışındaki server'lara girmem.