Ölüm maçında Tec-9 oynuyorum diye (fazla puan veriyor) 3 IQ Türklerle sövüşüyordum veya atmaya çalışan ağlaklar oluyordu, bıraktım. 50 kuruş kasa için oynanmaz. Ben aslında bu oyunu bilgisayarıma ilk kurduğumda CS 1.6'daki gibi topluluk sunucularında oynamak için indirmiştim ama oralar da ölü Valve sağ olsun. Oyunun içinden girilmiyor sunuculara, boktan optimizasyon da eklenince topluluk sunucuları sinek avlıyor. Valorant anaokulu ise CS2 hayvanat bahçesidir.

Riot kitlesi, dünyadaki tüm rezil kitlelerin Allahıdır, eşi benzeri yoktur. Cs kitlesinin de iyi olduğunu söyleyemem ancak riot kitlesi, cs kitlesinin yanında ebu cehil kalır.
Lol ve CS oynuyorum. Eskiden Lol ve CS:GO ranked kasıyordum. O dönemler Ebu Cehil Pro MAX falandım galiba.
Şu an sadece lol aram şamata ve ödül maması için CS oynuyorum. Artık aydınlandım.

Riot kitlesi Vanguard güncellemesi aldığı an ilk kez imana geldi. + Riot chat ban atmaya da başladı.
CS'de yedi dübeline boydan saydırsan da hiç bir şey olmaz (böyle bir report seçeneği var btw). Ha CS'nin kitlesi niye daha kötü dersen ; adamlar celladına tapıyor çünkü. Riot, lol prime dönemi olduğunda en fazla bunun yarısını yaşadı ancak şu an bariz şekilde lol prime döneminden çooook uzakta. Genel olarak Riot çok durgun 1-2 senedir.

Valorant anaokulu ise CS2 hayvanat bahçesidir.
Bio'ya sabitleyesim geldi 👌 On numara söz.

Ben CS 1.6 yı özlüyorum. Hile yapmak basitti ancak oyun zevkliydi. O yüzden kimse hile yapmaya bahane bulamıyordu (IQ sorunları yoksa). Hele bazı server'larda CS:GO'daki silah yarışı modu vardı ki inanılmaz zevk alıyordum.

Son düzenleme:
Az once alt hesabima girdim 1 maci kalmisti seckinde. Hile geldi. Turk 2 tane lavuk full hile actilar. Alt hesap dedigime bakmayin yine 10 senesi var. Abimin hesabiydi. Neyse bazen diyorum ki butun envanteri satip bir daha CS'ye bakmasam mi? FACEIT'te bile hile var. Loba izleyin baska kanallarda var. Adamlar turnuvada radar aciyor. Rezillik.

Hile çok dolu gerçekten. 2 tane seçkin attım, ikisinde de hile geldi 20K civarı eloda. Ölüm kalım girsen bot dolu zaten. XP kasmak bile dert. Artık Faceit giriyorum girersem. Valorant'ta sadece Türkler değil, yabancı sunucularda da toksik var. Troll sayısı çok daha fazla CS'ye kıyasla. Neyse ki arada ban yiyenler oluyor. Riot'un en büyük eksiği, gündelik oyuncuyu önemsememesi. Espora odaklılar tamamen. Geçen ranked'ın ortasında sunucu çöküyor diye rank kaybediyoruz. Desteğe yazıyorum, alay eder gibi hesabınıza 100 Kingdom kredisi ekledik diyorlar. Neyse sonuç olarak CS kitlesi daha iyi olabilir. Fakat iki oyunun da birbirinden farkı yok bana kalırsa. İki şirket de normal oyuncuyu pek önemsemiyor.