Uzun süre Valorant oynadım ve birkaç yıl önce bıraktım. Sanırım bıraktığımda rankım yücelikti. Sonrasında arkadaşlarım CS2 oynuyor diye ben de oraya geçtim; zaten Valorant'tan çok sıkılmıştım. O yüzden her iki tarafın kitlesini de çok iyi tanıyorum. Ben CS2 oynadığım süre boyunca çocuk görmedim desem abartmış olmam; gerçekten oynayanların %99'u yetişkin. Valorant kitlesi öyle değil; çocuklar epey işin içinde, üstelik din, dil, ırk gibi herhangi bir ayrım yapmadan ahlaktan tamamen yoksun çocuklar bunlar. Avrupa'da oynayayım, Türkler çok trollüyor diyorsun; Avrupa'da Türk dolu. Ama bir konuda Riot'un hakkını yememek lazım; hile konusunda Valve ile kıyaslanamazlar bile. Amacım burada bir yeri övmek, bir yeri gömmek değil. CS'de de ciddi kitle sıkıntıları var tabii ki; Ruslarla anlaşmak veya onlara tahammül etmek gerçekten zor. Hile konusunda söylenecek çok az şey var zaten; ben Valve'nin bundan bir çıkarı olduğunu düşünüyorum, yoksa bu kadar kaynak ve bu kadar güç varken elinde nasıl olur da hilecilerle baş edemezsin? Geçen gün CS envanterimden bıçak ve eldiven sattım; 100 dolar bakiye oldu cüzdanda. O parayı GTA 6 için ayırdım. Şöyle gerçekten güzel bir oyun bulsam, CS'yi de bırakacağım; tüm envanteri satıp başka şeylere harcarım o parayı. Valorant'a dönsem, aynısının laciverti olacak. Yok mu şöyle adam gibi bir oyun, bizi bu ikisine de mecbur bırakmayacak bir şey?