Detaylar
Kim cevapladı?kcy34 6
Başarılı
BIOS güncelleme ile başlayayım dedim, BIOS güncellemesi başlarken PC kapanıyor ve normal şekilde Windows ekranı geliyor. BIOS Renamer'ı kullandım, niye böyle oluyor ki?Senin sistem her şey dahil sil baştan optimize edilecek. BIOS güncellenecek, MCR kapatılacak. MCR açık kullanırsan akıcılık bekleme, boot to boot değişir. Bir tık agresif ayarda dahi cold boot sorunu yapabilir. Burst 1X denersiniz, Fast Boot Disabled, POST Delay Time 1s.
BIOS güncelleme ile başlayayım dedim, BIOS güncellemesi başlarken PC kapanıyor ve normal şekilde Windows ekranı geliyor. BIOS Renamer'ı kullandım, niye böyle oluyor ki?
BIOS atarken restart atması normalde Windows gelmesi normal değil.
kcy34 6
Başarılı
Bir fikriniz var mı?BIOS atarken restart atması normalde Windows gelmesi normal değil.
- Makaleler
- 1
BIOS güncelleme ile başlayayım dedim, BIOS güncellemesi başlarken PC kapanıyor ve normal şekilde Windows ekranı geliyor. BIOS Renamer'ı kullandım, niye böyle oluyor ki?
FAT32 biçimlendirip Renamer adlandırdıktan sonra USB içine at. Flashback ile ilgili porttan yazdır, hangi port olduğu anakart manuelde yazar sitesinde ya da kare içine alınır...
asus ez flash üzerinden atınızBIOS güncelleme ile başlayayım dedim, BIOS güncellemesi başlarken PC kapanıyor ve normal şekilde Windows ekranı geliyor. BIOS Renamer'ı kullandım, niye böyle oluyor ki?
.cap uzantılı dosyayı USB'ye atacaksınız.
kcy34 6
Başarılı
Hocam güncelledikten sonra biraz oynayayım dedim, sanki bir tık daha iyi gibi (Birkaç farklı mapte daha denemem gerek emin olmak için) ancak fps çok dalgalanıyor, kalabalık fightlarda, fazla utility kullanıldığında vs. fps 190 gibi komik sayılara düşüyor arada. Düşürmeli miyim BIOS sürümünü?FAT32 biçimlendirip Renamer adlandırdıktan sonra USB içine at. Flashback ile ilgili porttan yazdır, hangi port olduğu anakart manuelde yazar sitesinde ya da kare içine alınır...
- Makaleler
- 1
Hocam güncelledikten sonra biraz oynayayım dedim, sanki bir tık daha iyi gibi (Birkaç farklı mapte daha denemem gerek emin olmak için) ancak fps çok dalgalanıyor, kalabalık fightlarda, fazla utility kullanıldığında vs. fps 190 gibi komik sayılara düşüyor arada. Düşürmeli miyim BIOS sürümünü?
Manuel ayar gireceksin diğer arkadaşlar gibi ve PBO yapacaksın. Ekran kartı için de ayrı uğraşırsın... İşletim sistemi de önemli, CS'ci arkadaşlar sabah akşam uğraşıyor. Bu tarz işler meşakkatli, rekabetçi takılıyorsan optimizasyon şart, tatmin olmazsın yoksa...
kcy34 6
Başarılı
Hocam PBO açık, C.O. da açık, tatmin olmak bir yana 190 FPS nedir bu işlemciyle. Bu CS gerçekten insanı yoruyor.Manuel ayar gireceksin diğer arkadaşlar gibi ve PBO yapacaksın. Ekran kartı için de ayrı uğraşırsın... İşletim sistemi de önemli, CS'ci arkadaşlar sabah akşam uğraşıyor. Bu tarz işler meşakkatli, rekabetçi takılıyorsan optimizasyon şart, tatmin olmazsın yoksa...
- Makaleler
- 1
Hocam PBO açık, C.O. da açık, tatmin olmak bir yana 190 FPS nedir bu işlemciyle. Bu CS gerçekten insanı yoruyor.
7700 eşittir RAM. Uğraşman lazım. Aktif soğutma varsa 6000 CL26 dene. İşletim sistemini değiş, TR_by kur. @X99 @demjr RTX 3060 normalde çok etkilemez ama X3D olsaydı daha iyiydi tabii 7700 yerine. CS için @MAH0A @shiiw destek al, onlarda sıkıntı yok ayarlamalar sonrası...
Yeni konular
-
-
-
-
-
Call of Duty MW4 erken erişim indirmesi nasıl yapılır?
- Alex Mason
-