13367

Uzman
Makaleler
1
Yıllardır nadiren de olsa online oyun oynuyorum fakat en çok oynadığım CS2'de Prime hesap kullanıyorum fakat 10 maçın 8'inde spinbot veya aim geliyor, oynama zevkim kalmıyor. 1 ay oldu ban yememiş adam.
Niye Valve böyle rezalet anti kullanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır nadirende olsa online oyun oynuyorum fakat en çok oynadığım CS2'de Prime hesap kullanıyorum fakat 10 maçın 8'inde spinbot veya aim geliyor, oynama zevkim kalmıyor.

Rank ne hocam ben silverim 6 aydır oynuyordum bir kere bile hile gelmedi. Legit olabilir ancak uçan kaçan hiç görmedim.

Yıllardır nadiren de olsa online oyun oynuyorum fakat en çok oynadığım CS2'de Prime hesap kullanıyorum fakat 10 maçın 8'inde spinbot veya aim geliyor, oynama zevkim kalmıyor. 1 ay oldu ban yememiş adam.

ESEA ya da FACEIT girersen o olasılık biraz daha düşer.

Malum firma hilelerle paraları cebe indiriyor kim bilir hileyi alttan alttan piyasaya sürenlerde onlardır. Bu malum firma hileyle mücadele etmiyor önce onu aklından çıkarman lazım.

Valve sadece kazandığı paraya bakıyor, oyuncuları umursadığı falan yok. En iyisi zorla oynamak yerine hiç oynamamak. Belki çok sayıda oyuncu kaybedince akılları başlarına gelir.