Uzun araştırmalarım sonucu gerçekten 1 tane bile sunucu bulunmadığını öğrendim. Koca bir modu hiç edip tarihe karıştırdılar.
Taban version olarak açılıyor bu pazar istersen şu anda girip solo mod da yani tek başına iken sıkılmadan sınırsız inşa süresinde base yapıp kendine takılabilirsin. Pazar günü toplantımız olucak ondan sonra tam anlamıyla açılacak şu an da Ekstra olarak deneysel kısımda level golden ak47 bulunuyor. Yakında farklı özellikler ekleyerek daha da ileri seviye yapacağım.

Gg/hyperbeast.
İP: 213.146.184.238:27018.

Taban version olarak açılıyor bu pazar istersen şu anda girip solo mod da yani tek başına iken sıkılmadan sınırsız inşa süresinde base yapıp kendine takılabilirsin. Pazar günü toplantımız olucak ondan sonra tam anlamıyla açılacak şu an da Ekstra olarak deneysel kısımda level golden ak47 bulunuyor. Yakında farklı özellikler ekleyerek daha da ileri seviye yapacağım.

Gg/hyperbeast.
İP: 213.146.184.238:27018.
Usta aradan zaman geçtikçe işler güçler artıyor ama ne kadar yoğunluk ta olsa CS1.6 daki tadı alabilmek adına girer oynarım sadece tek 1 önerim var çok şatafat olmasın. Sade olsun zombiler en fazla 7 çeşit, base yapanlar da evlerini yapsınlar en fazla kendi nesnelerine renk (glow) verme olabilir. Silah olarak jetondur puandır v.s oraya hiç girmeyin çünkü karıştırdıkça beyni yoruyor amaç base savunmak zaten silahları temelde bırakmayıp sınırsız jarjör, jetonla puanla ek güç alma v.s olunca zombilerin de şansı sıfıra iniyor.

CS1.6'dakinde en son girdiğimde E ye uzun basınca 1 lazer kuruluyordu. Zombi öldürdükçe gelen paralarla 1 roundda en fazla 3 lazer kurulabiliyor ve kurulan lazerin başlığına basıp üst katlara çıkılabiliyor. Bu küçük ama önemli ayrıntı da eklenirse mekanik açısından faydalı olur. Yani en son işleri yoluna koyduktan sonra paraya kıyıp kendim açacağım bu gidişle 😀
laser2.webp
laser1.webp

Usta aradan zaman geçtikçe işler güçler artıyor ama ne kadar yoğunluk ta olsa CS1.6 daki tadı alabilmek adına girer oynarım sadece tek 1 önerim var çok şatafat olmasın. Sade olsun zombiler en fazla 7 çeşit, base yapanlar da evlerini yapsınlar en fazla kendi nesnelerine renk (glow) verme olabilir. Silah olarak jetondur puandır v.s oraya hiç girmeyin çünkü karıştırdıkça beyni yoruyor amaç base savunmak zaten silahları temelde bırakmayıp sınırsız jarjör, jetonla puanla ek güç alma v.s olunca zombilerin de şansı sıfıra iniyor.

CS1.6'dakinde en son girdiğimde E ye uzun basınca 1 lazer kuruluyordu. Zombi öldürdükçe gelen paralarla 1 roundda en fazla 3 lazer kurulabiliyor ve kurulan lazerin başlığına basıp üst katlara çıkılabiliyor. Bu küçük ama önemli ayrıntı da eklenirse mekanik açısından faydalı olur. Yani en son işleri yoluna koyduktan sonra paraya kıyıp kendim açacağım bu gidişle 😀
Eki Görüntüle 255143Eki Görüntüle 255142
Hocam hiçbir şey göründüğü kadar kolay değil inanın sırf gravity zombinin yüksek zıplamasını yapabilmek 3 günüm aldı. TR de lazer eklentisi yok 1 hafta uğraştım zar zor yazdım eklentiyi ve eklenti bir yabancılarda var birde bende CS2 öyle go veya 1.6 gibi sana kolay sistem sunmuyor. Cidden karmaşık ve çok eksiği var gelişmesi gereken bir api sistemi lazım. Ayrıca şu an piyasada çalışan base builder yok en son paylaşılan mod open source 2 yıl önceydi üzerinden tonlarca güncelleme geçti ben bile zar zor fixledim.

@zealous49 Eyvallah hocam ben de 15 yıl önce bu işlerle uğraştığım için yaşadığınız zorlukları az çok tahmin edebiliyorum ama sabrınızdan dolayı tebrik ederim. CS1.6'da 1 kod satırıyla halledilen o yüksek zıplama olayı için 3 gün uğraştıysanız komple tüm sunucuyu düzene sokmak haftalar alır belki de. Ama madem açılıyor bence uğraşılıp en güzel şekilde açılsın çünkü 1 kez açılıp da gelen oyuncular beğenmeyip veya beklentisinden düşük bulup giderse ondan sonra hangi güncellemeyi hangi yeniliği yaparsan yap o kaybedilen oyuncuyu geri kazanamıyorsun. Bu yüzden çok uğraşıp şatafata girmeyin bence, lazeri dediğim gibi yapabilirseniz müsaitlik durumuna göre her gün 1 oyuncuyu şimdiden kazandınız bile.

Sanırsam CSGO'daki plugin ve eklentiler CS2'de çalışmıyor veya yapısal farklılıktan dolayı değişik şekilde ek işlemler gerekiyor bu yüzden zor oluyor. Olmuyorsa zorlamayıp olduğu kadarıyla açın sunucuyu ama oluyorsa zorlayın 1 kez açın tam açın 👊😉

@zealous49 Eyvallah hocam ben de 15 yıl önce bu işlerle uğraştığım için yaşadığınız zorlukları az çok tahmin edebiliyorum ama sabrınızdan dolayı tebrik ederim. CS1.6'da 1 kod satırıyla halledilen o yüksek zıplama olayı için 3 gün uğraştıysanız komple tüm sunucuyu düzene sokmak haftalar alır belki de. Ama madem açılıyor bence uğraşılıp en güzel şekilde açılsın çünkü 1 kez açılıp da gelen oyuncular beğenmeyip veya beklentisinden düşük bulup giderse ondan sonra hangi güncellemeyi hangi yeniliği yaparsan yap o kaybedilen oyuncuyu geri kazanamıyorsun. Bu yüzden çok uğraşıp şatafata girmeyin bence, lazeri dediğim gibi yapabilirseniz müsaitlik durumuna göre her gün 1 oyuncuyu şimdiden kazandınız bile.

Sanırsam CSGO'daki plugin ve eklentiler CS2'de çalışmıyor veya yapısal farklılıktan dolayı değişik şekilde ek işlemler gerekiyor bu yüzden zor oluyor. Olmuyorsa zorlamayıp olduğu kadarıyla açın sunucuyu ama oluyorsa zorlayın 1 kez açın tam açın 👊😉
Base builder da lazer ne kadar mantıklı bilmiyorum hocam

Base builder da lazer ne kadar mantıklı bilmiyorum hocam
Zm dekinden farklılıkları olacak 4 maddede toparlıyorum.

• Zombilere tek atmayacak mesela zombi 1000HP ise laser her saniye 100 vuracak.
  • Kurulduktan sonra sonsuza kadar orada durmayacak zombiler lazer başlığına vurarak imha edebilir. Lazer başlığı HP si 300-400 olabilir.
  • Lazer kuranlar başlığına basarak çıkabilecek.
  • Sınırsız lazer kurma yok 1 zombi öldürme 1600$ veriyorsa 1 lazer kurma 3200$ olmalı ki 1 roundda 3 lazer birden kurmak isteyen birisi en az 6-7 round atıp zombi kesip para kasacak. Oyunun en büyük zevklerinden birisi 3 lazer kurmak için para kasmak zaten.
Lazerli bb_ lazersizden çok daha zevkli ama dengesini iyi ayarlaman lazım. Hem imha edilemeyen hem de tek atan lazer direkt zombileri bitirir modun anlamı kalmaz yani. Zm_ serverlerde o şekilde olmasının sebebi binbir türlü zombi ve kullandıkları eklentileri hatta attığı bombalar falan var. 10 tane lazer arkasına saklanmış geçit olmayan adama antivirüs bombası atan zombi görmüştüm lazer arkasındaki oyuncuyu direkt enfekte yapıyor. O zombi olunca da direkt yanındakilere saldırıp onları bitiriyor kendi kurdukları lazerden dolayı kaçamıyorlar da v.s v.s.

Benim zamanım olsa daha yazmadığım bir ton incelikleri var hepsine dikkat edip çok sağlam bir CS2 bb_ server kurmaya çalışırdım. Özel de bir site açardım oradan bir oyuncu topluluğu oluşurdu. Çoluk çocuğu kesinlikle oyuna almaz, kaliteli bir ortamda hep beraber nostalji yapardık.