Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

groff

Başarılı
CS2 çok kastığı için gölgeleri kapatmak istiyorum. 30 dakikadır falan uğraştım Config dosyaları ile ama olmadı bir yöntemi var mı?

Çözüm
Su profil mesajimda belirttigim gibi 25 Mayis'ta gelen guncelleme ile config dosyalari bastan asagi degisti ve maalesef artik golgelerin kalitesini Low ayarlardan daha dusuge cekmek veya tamamen kapatmak mumkun degil.

Guncel config dosyasinda olan golge ile alakali ayarlar boyle su an. Eskiden burada golge cozunurlugu olurdu, onu 4 yapardik ve adeta kapanmis gibi olurdu, su anda maalesef bu mumkun degil. Gecenlerde 0 yazan yere -1 yazdim belki kapanir diye ancak yuksek ihtimal gecersiz bir deger, geri 0'a dondu maalesef.
1718658303906.webp

CMAA2 acik sekilde, Yuksek Dinamik Araligi ayari Kalite iken, bolca FSR acin. Nispeten temiz goruntu ile FPS'i daha da arttirmanin maalesef su anda tek yolundan biri bu.
Su profil mesajimda belirttigim gibi 25 Mayis'ta gelen guncelleme ile config dosyalari bastan asagi degisti ve maalesef artik golgelerin kalitesini Low ayarlardan daha dusuge cekmek veya tamamen kapatmak mumkun degil.

Guncel config dosyasinda olan golge ile alakali ayarlar boyle su an. Eskiden burada golge cozunurlugu olurdu, onu 4 yapardik ve adeta kapanmis gibi olurdu, su anda maalesef bu mumkun degil. Gecenlerde 0 yazan yere -1 yazdim belki kapanir diye ancak yuksek ihtimal gecersiz bir deger, geri 0'a dondu maalesef.
1718658303906.webp

CMAA2 acik sekilde, Yuksek Dinamik Araligi ayari Kalite iken, bolca FSR acin. Nispeten temiz goruntu ile FPS'i daha da arttirmanin maalesef su anda tek yolundan biri bu.

Çözüm
Bütün şansız şeyler beni bulur. Ekran kartımın sürücüsü yüklenmediği için kullanamıyorum ve normalde Low ayarlarda oynar gibiyim. Ama gene de sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su profil mesajimda belirttigim gibi 25 Mayıs'ta gelen guncelleme ile Config dosyalari bastan asagi degisti ve maalesef artik golgelerin kalitesini Low ayarlardan daha dusuge cekmek veya tamamen kapatmak mumkun degil.

Guncel Config dosyasinda olan golge ile alakali ayarlar boyle su an. Eskiden burada golge cozunurlugu olurdu, onu 4 yapardik ve adeta kapanmis gibi olurdu, su anda maalesef bu mumkun degil. Gecenlerde 0 yazan yere -1 yazdim belki kapanir diye ancak yuksek ihtimal gecersiz bir deger, geri 0'a dondu maalesef.
Eki Görüntüle 57271

Cmaa2 acik sekilde, yuksek dinamik araligi ayari kalite iken, bolca FSR acin. Nispeten temiz goruntu ile FPS'i daha da arttirmanin maalesef su anda tek yolundan biri bu.

"setting.csm_quality_level = 0" yapıp salt okunur yapmayı deneyin(salt okunur yapınca ayar değiştiremeyecek.