Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, CS'de şu sıralar çok düşük pingli oyuncular görüyorum. 30, 28, 29, 27 olan. Birisine sordum, bir yazılımdan bahsetti ve birkaç optimizasyon ayarı yaptığını söyledi. Böyle bir şey var mı, bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

O pingleri almak için ya iyi bir İnternet'inizin olması lazım ya da Rusya'da falan oturmanız lazım. Yazılım ile yapılabilecek bir şey olduğunu pek sanmıyorum. Arka planda kullanmadığınız ve İnternet harcayan uygulama ve yazılımlar varsa kapatın yeter, indireceğiniz uygulamalarda hemen hemen böyle şeyler yapar.

Ping, senin sunucuyla olan fiziksel uzaklığına göre değişiklik gösterir. Sen evini sunucuya yakın bir yere taşımadığın sürece kayda değer sonuçlar alamazsın. Hiçbir yazılım senin sunucuyla aranda olan binlerce kilometreyi daha aza indiremez.

30 ping düşük bir ping değil ki. Eğer çok absürt bir ülkenin serverında oynamıyorsan yani Almanya, Rusya tarzı ülkelerde oynuyorsan maksimum 50-60 alman lazım zaten. Ayrıca bu olayın yazılım ile ya da ayarla falan yapılacak bir olayı yok. Tamamen internet hızın ve internetini meşgul edip etmediğin ile alakalı.

Merhaba, CS'de şu sıralar çok düşük pingli oyuncular görüyorum. 30, 28, 29, 27 olan. Birisine sordum, bir yazılımdan bahsetti ve birkaç optimizasyon ayarı yaptığını söyledi. Böyle bir şey var mı, bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Hocam tek önerebileceğim bir program vardı programın adını hatırlamıyorum Wi-Fi'ya bağlı olan cihazların hızlarını düşürüp yükseltebiliyordunuz belki bir nebze düşürür ama çok da işe yarıyacağını düşünmüyorum.

O tip uygulamaları hiç kullanmadım ama ping değerinizi düşürmez, belki stabil olmasını sağlayabilir. QoS ayarı yapmanı tavsiye ederim.