Hevonusen

Çalışkan
Yaklaşık 440 dolar civarı skinler var (Steam kuru değil site kuru) ve satmak istiyorum. CSFloat'da satmaya çalıştığım zaman Stripe dolayısıyla banka hesabım kayıtlı ve Swift ücreti kesiyor. Wise vs. eklemeye çalıştım fakat adres doğrulaması kısmında parayı çekerken sorun yaşarım diye korkuyorum.

Önümde sanırsam 2 seçenek var:

Kripto ile çekim yapabileceğim güvenilir siteler veya en az Swift ücreti kesintili bankalar. Fakat CSFloat gibi siteler Swift'i kesip yolluyormuş zaten. Nasıl bir yol izlemeliyim ve en az zararla nasıl satabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Csfloat'da satıp nakte dönüştürmek en mantıklısı bence ben öyle yapıyorum. Diğer sitelerde satıp bakiyeye dönüştürürken çok yüksek komisyonlar kesiliyor, Csfloat'da ise sadece %2 bu komisyon. 440 doları sattığınızda ortalama 420 dolarlık bir bakiyeniz olur 3 aşağı 5 yukarı bunun da bankaya çekerken bir 10-15 doları komisyon olarak gitse 400 dolar civarı bir para çekebilirsiniz.
1752318291971.webp

hesaba çekerken ki komisyon farkını kapatmak adına %5-10 civarı daha pahalıya koyup zararınızı kapatabilirsiniz satmadan önce bekler tabii ki ama elbet satın alanlar oluyor pahalı fiyata.

Hocam şu an bende Enpara açmaya çalışıyorum. Swift alım ücreti 150TL imiş. Aracı banka da 5dolar civarı kesiyormuş.
Profil fotoğrafı çok iyiymiş.

1752318535688.webp

Hocam şu an bende Enpara açmaya çalışıyorum. Swift alım ücreti 150TL imiş. Aracı banka da 5dolar civarı kesiyormuş.

Eki Görüntüle 162743
bynogame üzerinden satmadığınız sürece bu swift vs. tarzı ücretleri ödüyoruz zaten ama bynogame'de likidite yok ve çok zararına satılmış oluyor. Yabancı siteler arasında da en mantıklısı csfloat. Rüyalar ve kabuslar kasasını paraya ihtiyacınız yoksa satmayın bence hocam, yakında havuzdan kalkar ve içinden güzel bıçaklar çıktığı için fiyatı 10-15 dolar civarına çıkar kısa süre içerisinde.

Swift ile hangi bankaya çekiyorsunuz ve TL hesabınıza mı çekiyorsunuz? Aslında bu paranın sadece 3te1ine ihtiyacım var. Kalan parayı da yatırımlık bir kasa mı seçsem? Siz yatırımlık olarak ne seçerdiniz?

Yapıkredi TL hesabına çekiyorum ama ben ne kadar komisyon aldığına da hiç bakmadım bugüne kadar o yüzden sorarsanız söyleyemem. Rüyalar ve kabuslar kasası bence şu an yatırım yapmak için en güzel eşya cs'de içinden bfk gamma doppler vs. çok değerli bıçaklar çıkıyor ve şu an havuzdan kalkmamış haliyle bile 2 dolara çok yaklaştı. Haftalık eşya havuzundan kalktığında çok rahat 5-10 kat artar fiyatı ama bu dediğim süreç birkaç yıl bekletir muhtemelen. Maalesef cs'ye ayda yılda bir güncelleme geliyor :/
YTD!

Son düzenleme:
Yaklaşık 440 dolar civarı skinler var (Steam kuru değil site kuru) ve satmak istiyorum. CSFloat'da satmaya çalıştığım zaman Stripe dolayısıyla banka hesabım kayıtlı ve Swift ücreti kesiyor. Wise vs. eklemeye çalıştım fakat adres doğrulaması kısmında parayı çekerken sorun yaşarım diye korkuyorum.

Önümde sanırsam 2 seçenek var:

Kripto ile çekim yapabileceğim güvenilir siteler veya en az Swift ücreti kesintili bankalar. Fakat CSFloat gibi siteler Swift'i kesip yolluyormuş zaten. Nasıl bir yol izlemeliyim ve en az zararla nasıl satabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Skinleri satarken sadece site komisyonu yok mu? Parayı çekerken bahsettiğiniz ücreti kesiyor olması lazım.
Yerinde olsam ölücü olmayan traderlardan teklifleri alıp onlara satmak olur. Öteki türlü kayıp fazla olabilir.

Swift ile hangi bankaya çekiyorsunuz ve TL hesabınıza mı çekiyorsunuz? Aslında bu paranın sadece 3te1ine ihtiyacım var. Kalan parayı da yatırımlık bir kasa mı seçsem? Siz yatırımlık olarak ne seçerdiniz?
D&N tartışmasız, tertemiz yatırım kasası. 1 yıla yakındır envanterimin yarısını ona gömdüm ve 200 dolara yakın kârım var. Nakite çıktıklarımla birlikte 450-500 doları bulmuştur kârım.
YTD!

Skinleri satarken sadece site komisyonu yok mu? Parayı çekerken bahsettiğiniz ücreti kesiyor olması lazım.
Yerinde olsam ölücü olmayan traderlardan teklifleri alıp onlara satmak olur. Öteki türlü kayıp fazla olabilir.

D&N tartışmasız, tertemiz yatırım kasası. 1 yıla yakındır envanterimin yarısını ona gömdüm ve 200 dolara yakın kârım var. Nakite çıktıklarımla birlikte 450-500 doları bulmuştur kârım.
YTD!
Ölücü olmayan trader yok. Herhangi bir trader en az %10 daha fazlasını istiyor verdiğinin ve yine farklı eşya karşılığı takas yaparsın onlarla. Para karşılığı sen eşyayı at ben senin banka hesabına parayı göndereceğim diyenler dolandırıcı onlara hiç itimat etmemek lazım. Eliniz bomboş kalır bir bardak soğuk su içersiniz.

Ölücü olmayan trader yok. Herhangi bir trader en az %10 daha fazlasını istiyor verdiğinin ve yine farklı eşya karşılığı takas yaparsın onlarla. Para karşılığı sen eşyayı at ben senin banka hesabına parayı göndereceğim diyenler dolandırıcı onlara hiç itimat etmemek lazım. Eliniz bomboş kalır bir bardak soğuk su içersiniz.
Egecan Kırtaş ve Elseen ölücü değil abartmayalım. Sağ olsunlar zar zor 230 dolara çekeceğim parayı 250 dolar şeklinde çekmiştim sayelerinde.