roszd

Uzman
1787572786832.webp

Eskiden ayarım iyiydi. PC formatladım, default'a döndü. Şu an ayarlar, gördüğünüz gibi, rezalet kötü. Birkaç yerden bakıp oradaki ayarları yaptım, bu sefer de çok tiz kaldı sesler. Kullandığınız ayarları atabilirseniz, denemek isterim.

Bu ayarları kullanmak yerine CS2'ye, ses ayarlarına yeni gelen equalizer seçeneklerini denemenizi tavsiye ederim.

Önce her şeyi normalize et. Sonra 1000 2000 4000 bölgelerine 2şer db ver, oyuna girip dene. Sonra artırıp azaltırsın

Önce her şeyi normalize et. Sonra 1000 2000 4000 bölgelerine 2'şer dB ver, oyuna girip dene. Sonra artırıp azaltırsın

1787573957560.webp

Şu anlık böyle yaptım fena değil eskisine yaklaştım biraz daha kurcalayıp bulacağım doğrusunu

Her şeyi kısıp 500 1KHz arasını artırmışsın nasıl iyi olsun ki böyle

Default ayardı hocam o.

Bu ayarları kullanmak yerine CS2'ye, ses ayarlarına yeni gelen equalizer seçeneklerini denemenizi tavsiye ederim.

Yok hocam kulaklığın ayarını yapmadan orası hiçbir işe yaramıyor.

Bence Razer Synapse'deki EQ ayar kısmı çok kötü. Bende zamanında eq ayarı aradım ancak bulduğum söylenemez. Hepsi birbirinden kötüydü. Synapse yerine SteelSeries GG Sonar kullanmanı öneririm. Sonar'da farklı oyunlar için farklı hazır eq ayarları mevcut.