Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Ülkedeki CS2 oyuncularının hemen hemen hepsinin bildiği bir şeydir sanırım "Unlost FPS arttırma taktiği". Peki bu gerçekten işe yarıyor mu? Evet, bu gerçekten işe yarıyor. Unlost'un önerdiği FPS arttırma taktiklerini bugün denedim. Hepsi de işe yaradı. Oyunu 40 FPS oynarken 55-60 FPS oynamaya başladım. Bir de bu oynadığım laptopa göre çok iyi değerler, çünkü kullandığım laptop bir oyuncu laptopu değil. Sizde eğer CS2'de yüksek FPS'ler almak istiyorsanız, Unlost FPS arttırma taktiklerini deneyebilirsiniz.

YouTube'da bu konu hakkında bir sürü video bulabilirsiniz.

Benim izleyip yaptığım video:

Bilgisayarınız kötüyse bu ayarları deneyebilirsiniz. 15-20 FPS belki de daha üstü FPS artışı sağlayabilir. Bir de şunu söyleyeyim, CS2 işlemci kullanan bir oyun. O yüzden işlemci kullanımının çoğunun CS2'ye gitmesi için, arka planda olan bütün programları kapatabilirsiniz.

Son olarak aldığınız FPS değerleri, haritaya göre ve eğer botlarla oynuyorsanız bot sayısına göre değişir.

Ekstra olarak bu konuya hangi ön eki ekleyeceğimden emin değilim. Rehber mi ekleyeceğim çözüm mü ekleyeceğim kafam karışık. O yüzden çözüm ekledim.

İyi Sosyaller!

Son düzenleme: