Sadece CS2 için 2x8GB RAM yeterli ama bazen hikayeli oyunlar da oynarım dersen. 2x16 GB seçebilirsin.

280-300 Hz monitör olsa güzel olur eğer FPS değerleri elimdeki sistemle o Hz'yi karşılayabilecekse tabii.
CS2'yi yüksek rütbelerde oynuyorum, ekipmanımı (mouse, kulaklık, klavye) yeni değiştirdim. Sistemi alalı da 3 yıl olacak. Bu sebeple "geri kalmıştır" diyerek yükseltmek istedim. Şayet yükseltmek gerekmiyorsa, sadece monitör alabilirim.

Bu sistem her zaman 300FPS tutamaz arada 300FPS'in altına inerse oyun deneyimi bozulabilir 300Hz monitörde. Eğer profesyonel pyuncu değilseniz 165Hz monitör ve bu sistem size çok rahat oyun deneyimi sunar. Ben olsam bir sonraki AMD nesli çıktımı yeni nesil ile güncellerdim. Şu anlık gerek yok şahsi fikrimce.

Hocam 1024x768 oynuyorum. Monitör öneriniz olur mu?

AM4 tabanlı mı hocam dediğiniz işlemci?
Yüksek elo oynuyorum, epey zevk alıyorum. 20-25k elo yüksek dediğim, naçizane.

AM5 tabanlı dediğim işlemci. Hocam kendi deneyimimden yola çıkarak daha yüksek zevklerde oynaması için önerdim. Dediğim gibi Ryzen 5 5600 - 165 Hz'den 7800X3D 360 Hz geçince gerçekten oyunu çok daha severek oynamaya başladım. FPS farkı ve oyun akıcılığı gözle görülür derecede arttı.