Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, ölüm maçında botlarla oynarken sadece tabanca ve bıçak geliyor. Önceden böyle bir durum yoktu, ara sıra sniper ve AK47 gibi silahlar geliyordu ama son zamanlarda dediğim gibi sadece tabanca ve bıçak geliyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyunda yeniyim, tam her şeyi oturtamadım.

Yeniden doğduğunuza ekranın altında bir yazı çıkıyor "[F3] Rastgele Silah" açık veya kapalı diye, eğer kapalıysa sadece seçtiğiniz silahla doğuyorsunuz. B'ye basıp silah seçmediyseniz de sadece Glock ile doğmanız normal. Rastgele silah isterseniz F3'e basıp açmanız lazım eğer sadece bir tür silahla doğmak istiyorsanız da B'ye basıp silah seçebilirsiniz. Eğer istediğiniz silah o takımda yoksa M'ye basıp eğer öbür takımda yer varsa oraya geçebilirsiniz.

Merhaba, ölüm maçında botlarla oynarken sadece tabanca ve bıçak geliyor. Önceden böyle bir durum yoktu, ara sıra sniper ve AK47 gibi silahlar geliyordu ama son zamanlarda dediğim gibi sadece tabanca ve bıçak geliyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyunda yeniyim, tam her şeyi oturtamadım.
Ölüm maçı yerine, silah yarışına girmiş olmayasın? Eğer B tuşu ile satın alım yapamıyorsan yanlış yerdesin.

Dokunulmazlık süresi de 10 saniyeymiş hocam şimdi girip baktım, dokunulmazlık süresi bitene veya iptal edilene kadar silah alabiliyorsunuz.