Merhaba, ölüm maçında botlarla oynarken sadece tabanca ve bıçak geliyor. Önceden böyle bir durum yoktu, ara sıra sniper ve AK47 gibi silahlar geliyordu ama son zamanlarda dediğim gibi sadece tabanca ve bıçak geliyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyunda yeniyim, tam her şeyi oturtamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?termalmacun
Başarılı
B silah menüsü üzerinden başlangıçta belirli bir süre istediğin silahı alabilirsin.
Belirli süreden kastığınız ne kadar hocam?B silah menüsü üzerinden başlangıçta belirli bir süre istediğin silahı alabilirsin.
termalmacun
Başarılı
Tam bilmiyorum da yeniden doğduktan sonra 2 saniye gibi bir süre olması lazım, o süre içerisinde alabilirsiniz.
Yeniden doğduğunuza ekranın altında bir yazı çıkıyor "[F3] Rastgele Silah" açık veya kapalı diye, eğer kapalıysa sadece seçtiğiniz silahla doğuyorsunuz. B'ye basıp silah seçmediyseniz de sadece Glock ile doğmanız normal. Rastgele silah isterseniz F3'e basıp açmanız lazım eğer sadece bir tür silahla doğmak istiyorsanız da B'ye basıp silah seçebilirsiniz. Eğer istediğiniz silah o takımda yoksa M'ye basıp eğer öbür takımda yer varsa oraya geçebilirsiniz.
6ODRA
Uzman
- Makaleler
- 1
Ölüm maçı yerine, silah yarışına girmiş olmayasın? Eğer B tuşu ile satın alım yapamıyorsan yanlış yerdesin.Merhaba, ölüm maçında botlarla oynarken sadece tabanca ve bıçak geliyor. Önceden böyle bir durum yoktu, ara sıra sniper ve AK47 gibi silahlar geliyordu ama son zamanlarda dediğim gibi sadece tabanca ve bıçak geliyor. Bunun bir çözümü var mı? Oyunda yeniyim, tam her şeyi oturtamadım.
termalmacun
Başarılı
Dokunulmazlık süresi de 10 saniyeymiş hocam şimdi girip baktım, dokunulmazlık süresi bitene veya iptal edilene kadar silah alabiliyorsunuz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-