CS2 oyun ayarları nasıl olmalı?

ggbye 28

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Üst seviye bir sistemim var. Valorant çok fazla gecikme durumu yaşatıyor. CS girip deneyimlemek istiyorum. Hiç oynamadım, oyunun ayarları ve ince ayarları nasıl olmalı? CS oyayan kişiler bütün ince ayarları söyler misiniz? 300FPS falan veriyordu, R7 9800X3D ve 5070 sisteme. Konsol ayarları, Steam ayarları ve oyun ayarları 0 input lag derecesinde oynamak istiyorum.

Ben buna göre ayar yapmıştım sistemine göre hangi ayarı neden seçmen gerektiğini basitçe anlatıyor artık sen kendin karar verirsin.

Oyun icerisindeki goruntu ayarlarim bu sekilde bunlara ek olarak "Reflex: Enable". NVIDIA tarafinda CS.nip bu profili indirip NvidiaProfileInspector programina surukleyip biraktiginizda gerekli ayarlari yapacak. NVIDIA Denetim Masası tarafinda olceklendirme modunu tam ekran ve nasıl yapilacagini da ekran olarak secin. Ihtiyac duyulursa Process Lasso tarafinda CS2 icin gerekli oncelikler ve cekirdek secimleri yapilabilir, ben 0 numarali cekirdek secimini kaldiriyorum. 4:3 1280x960 cozunurlukte oyun icerisinde 750-900 arasinda geziyor FPS degerlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem nedir hocam? Değerler manyak iyiymiş.

9800X3D / 5070 Ti / 32 GB CL26 6000MHz RAM.

O işlemci ile tabii gezer hocam.

Bir de hocam CPU 0'ı kapatmak bende de nedense +50 FPS artış sağlıyor.

O işlemci ile tabii gezer hocam.

Gerekli optimizasyon ayarlarini yapana kadar kafami duvarlara vuruyordum. Anlamsiz FPS droplar mi dersin frametime spikelar mi dersin neler neler. Sağ olsun @Ayhan Dönmez hocam RAM ve BIOS kisminda yardimci oldu da bu seviyelere cekebildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…