Üst seviye bir sistemim var. Valorant çok fazla gecikme durumu yaşatıyor. CS girip deneyimlemek istiyorum. Hiç oynamadım, oyunun ayarları ve ince ayarları nasıl olmalı? CS oyayan kişiler bütün ince ayarları söyler misiniz? 300FPS falan veriyordu, R7 9800X3D ve 5070 sisteme. Konsol ayarları, Steam ayarları ve oyun ayarları 0 input lag derecesinde oynamak istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Dutchman373
Çalışkan
Ben buna göre ayar yapmıştım sistemine göre hangi ayarı neden seçmen gerektiğini basitçe anlatıyor artık sen kendin karar verirsin.
ggbye 5
Üstün
Eki Görüntüle 226680
Benim ayarlarim bu sekilde herhangi bir input lag goruntu yirtilma vb hissetmiyorum.
Aynı işlemciyi kullanıyoruz, sizde problem vardı. Rica etsem oyuna girdiğimde gerekli desteği sağlar mısın?
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 226680
Benim ayarlarim bu sekilde herhangi bir input lag goruntu yirtilma vb hissetmiyorum.
Bence de böyle olmalı. Hem görüntü güzel. Frame de çok stabil oluyor böyle olunca. Gayet iyi ayarlarınız, bir tek sadece güneşi hepsi gibi bir şey vardı o olmalı.
Üst seviye bir sistemim var. Valorant çok fazla gecikme durumu yaşatıyor. CS girip deneyimlemek istiyorum. Hiç oynamadım, oyunun ayarları ve ince ayarları nasıl olmalı? CS oyayan kişiler bütün ince ayarları söyler misiniz? 300FPS falan veriyordu, R7 9800X3D ve 5070 sisteme. Konsol ayarları, Steam ayarları ve oyun ayarları 0 input lag derecesinde oynamak istiyorum.
Oyun icerisindeki goruntu ayarlarim bu sekilde bunlara ek olarak "Reflex: Enable". NVIDIA tarafinda CS.nip bu profili indirip NvidiaProfileInspector programina surukleyip biraktiginizda gerekli ayarlari yapacak. NVIDIA Denetim Masası tarafinda olceklendirme modunu tam ekran ve nasıl yapilacagini da ekran olarak secin. Ihtiyac duyulursa Process Lasso tarafinda CS2 icin gerekli oncelikler ve cekirdek secimleri yapilabilir, ben 0 numarali cekirdek secimini kaldiriyorum. 4:3 1280x960 cozunurlukte oyun icerisinde 750-900 arasinda geziyor FPS degerlerim.
Dutchman373
Çalışkan
Sistem nedir hocam? Değerler manyak iyiymiş.Oyun icerisindeki goruntu ayarlarim bu sekilde bunlara ek olarak "Reflex: Enable". NVIDIA tarafinda CS.nip bu profili indirip NvidiaProfileInspector programina surukleyip biraktiginizda gerekli ayarlari yapacak. NVIDIA Denetim Masası tarafinda olceklendirme modunu tam ekran ve nasıl yapilacagini da ekran olarak secin. Ihtiyac duyulursa Process Lasso tarafinda CS2 icin gerekli oncelikler ve cekirdek secimleri yapilabilir, ben 0 numarali cekirdek secimini kaldiriyorum. 4:3 1280x960 cozunurlukte oyun icerisinde 750-900 arasinda geziyor FPS degerlerim.
Eki Görüntüle 226687
9800X3D / 5070 Ti / 32 GB CL26 6000MHz RAM.
O işlemci ile tabii gezer hocam.
Oyun icerisindeki goruntu ayarlarim bu sekilde bunlara ek olarak "reflex: Enable". NVIDIA tarafinda CS.nip bu profili indirip nvidiaprofileınspector programina surukleyip biraktiginizda gerekli ayarlari yapacak. NVIDIA Denetim Masası tarafinda olceklendirme modunu tam ekran ve nasıl yapilacagini da ekran olarak secin. Ihtiyac duyulursa process lasso tarafinda CS2 icin gerekli oncelikler ve cekirdek secimleri yapilabilir, ben 0 numarali cekirdek secimini kaldiriyorum. 4:3 1280x960 cozunurlukte oyun icerisinde 750-900 arasinda geziyor FPS degerlerim.
Bir de hocam CPU 0'ı kapatmak bende de nedense +50 FPS artış sağlıyor.
Gerekli optimizasyon ayarlarini yapana kadar kafami duvarlara vuruyordum. Anlamsiz FPS droplar mi dersin frametime spikelar mi dersin neler neler. Sağ olsun @Ayhan Dönmez hocam RAM ve BIOS kisminda yardimci oldu da bu seviyelere cekebildik.