Detaylar
Kim cevapladı?Eğer sürekli oynuyorsanız alınabilir. Ben tercih etmiyorum.
Uzun süreler oynayıp yıldız kasabileceksen oynanır, onun dışında alınabilir değil bence.
Ayrıca CS2'nin ilk Pass'ı olduğu için normalden fazla oyuncu ve bilet alımı var, bu da stokları fazlalaştırdığı için Paris 2023 gibi bir overstock durumu söz konusu olacak.
Onun yerine geçmiş operasyonların yatırımları çok daha garantici olur.
Ayrıca CS2'nin ilk Pass'ı olduğu için normalden fazla oyuncu ve bilet alımı var, bu da stokları fazlalaştırdığı için Paris 2023 gibi bir overstock durumu söz konusu olacak.
Evet özellikle uzun zamandır kasıp hesap satan botlar oluyormuş,onlar da sıkıntı geldi.Ben de kasa satıp en azından parayı kar ettirebilir miyim diye düşünmüştümUzun süreler oynayıp yıldız kasabileceksen oynanır, onun dışında alınabilir değil bence.
Sadece kasaları satıp kâr etmek mantıklı olur mu peki alırsam?Eğer sürekli oynuyorsanız alınabilir. Ben tercih etmiyorum.
Alınır, eğer çok oynuyorsan kısa sürede parasının 3-4 katını çıkarırsın rahatlıkla.Daha yeni gelen güncelleme ile yeni skin ve kasalar gelmiş sanırım. Sizce bu yenilenen Pass alınır mı? Siz aldınız mı?
Hocam pass içerisinde bana kasa veriyor değil mi skin değil yani.Kasaları satarak kâr elde edeceğim yanlış anlamadım değil miŞuan alinir fakat ilk hafta iyi bir şekilde kasarsanız yeni itemler ilk hafta markette çok pahalıya gidecek parasını çıkartır
Pass içinde yıldız kazanırsın, kazandığın yıldızlarla kasa alırsın.Hocam pass içerisinde bana kasa veriyor değil mi skin değil yani.Kasaları satarak kâr elde edeceğim yanlış anlamadım değil mi
Talent
Uzman
Hocam Pass içerisinde bana kasa veriyor değil mi skin değil yani. Kasaları satarak kâr elde edeceğim yanlış anlamadım değil mi?
Armory Pass yeni gelenler fever kasası ve train koleksiyonu. Siz 2 yildiz ile feveran kasası alıp satadabilirsiniz anahtar alıp acadabilirsiniz. 4 yildiz ile de yeni trained koleksiyonunu açıp desenleri pazara sunabilirsiniz. Tabii bunların hepsini bir haftalık takas başından sonra pazara sunabilirsiniz. Benim tavsiyem, kasalarını ilk çıkış fiyatı yüksek olur. 2 yildiz ile kasa alıp satmaniz.
Evet,daha mantıklı olur.16 Doları ikiye katlayabilcek şekilde kâr ettirebilirse çok iyi olur ama belli de olmaz.Armory Pass yeni gelenler fever kasası ve train koleksiyonu. Siz 2 yildiz ile feveran kasası alıp satadabilirsiniz anahtar alıp acadabilirsiniz. 4 yildiz ile de yeni trained koleksiyonunu açıp desenleri pazara sunabilirsiniz. Tabii bunların hepsini bir haftalık takas başından sonra pazara sunabilirsiniz. Benim tavsiyem, kasalarını ilk çıkış fiyatı yüksek olur. 2 yildiz ile kasa alıp satmaniz.
Yeni konular
-
-
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-
-
-