Ve bence almayın. Hile çok var. Eskiden olsa güzeldi, değerdi. Ancak bazı CS2 oyuncuları oyunu boykot ediyor.
Seçkin sahibiyim, almadan önce 100 saatim vardı ve hep hile geliyordu. Sonrasında seçkin aldım 250 saat oynadım, karşıma sadece bir tane hileci geldi. Büyük ihtimalle seçkininiz bile yok 😃

''Prime'in parasini cikarma''yi ornek olarak vermistim. Tabii isterse konu sahibi dusen skinleri pazarda satar, cuzdaninda saklar veya o parayla baska bir oyun alir, kendi tercihi. Dusen skinlere de bagli, sizde adam akilli para edecek seyler cikmiyorken konu sahibinde cikabilir. Buna ek olarak bir iki haftada parasi cikar diye bir sey de demedim.

Son olarak da her iyi oyuncu hile degildir, ozellikle de CS'de oldukca gecerli bir kural bu. CS2 ile VAC Live sistemi her ne kadar hala harika olmasa da diger vasat hile korumali rekabetci oyunlara gore gayet iyi calisiyor. Prime aldiginizda da hile olasiligini oldukca dusuruyorsunuz. Trust Factor'unuz dusukse zaten hile ve troll gelmesine pek de laf etmemek lazim, hak etmissinizdir.