15 Dolar gibi bir fiyatı var şu an, günde en az 2 saat oynuyorum CS2. Sizce alınmalı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
En az 2 saat oynuyormussunuz her gun, oldukca degecektir. Prime aldiktan sonra dusen kasalar ve skinler ile zaten birkac haftada parasini cikarirsiniz Prime'in.
Ve bence almayın. Hile çok var. Eskiden olsa güzeldi, değerdi. Ancak bazı CS2 oyuncuları oyunu boykot ediyor.En az 2 saat oynuyormussunuz her gun, oldukca degecektir. Prime aldiktan sonra dusen kasalar ve skinler ile zaten birkac haftada parasini cikarirsiniz Prime'in.
Seçkin sahibiyim, almadan önce 100 saatim vardı ve hep hile geliyordu. Sonrasında seçkin aldım 250 saat oynadım, karşıma sadece bir tane hileci geldi. Büyük ihtimalle seçkininiz bile yokVe bence almayın. Hile çok var. Eskiden olsa güzeldi, değerdi. Ancak bazı CS2 oyuncuları oyunu boykot ediyor.
Seçkin'de Valve Trust Factor yok mu?Ve bence almayın. Hile çok var. Eskiden olsa güzeldi, değerdi. Ancak bazı CS2 oyuncuları oyunu boykot ediyor.
Alabilirsiniz lakin öyle bir iki haftada çıkarırım parasını diye bir şey yok. Bir 6 ayınızı alacaktır 
Aynen. Ben alalı 2 ay kadar oldu daha 3-4 dolar anca çıkardım. 6 ay iyi ihtimal hatta. Şansa bağlı.
Seçkin sahibiyim, almadan önce 100 saatim vardı ve hep hile geliyordu. Sonrasında seçkin aldım 250 saat oynadım, karşıma sadece bir tane hileci geldi. Büyük ihtimalle seçkininiz bile yok![]()
Trust Factor Var. Ancak bazen şüpheleniyorum. Karşı takımda falan çok iyi oynayanlar var.
dotsh
Üstün
Alabilirsiniz lakin öyle bir iki haftada çıkarırım parasını diye bir şey yok. Bir 6 ayınızı alacaktır![]()
200 TL olduğu zamanlar olsa en fazla 1-2 ayda çıkardı. Ahh eskiler...
- Makaleler
- 7
''Prime'in parasini cikarma''yi ornek olarak vermistim. Tabii isterse konu sahibi dusen skinleri pazarda satar, cuzdaninda saklar veya o parayla baska bir oyun alir, kendi tercihi. Dusen skinlere de bagli, sizde adam akilli para edecek seyler cikmiyorken konu sahibinde cikabilir. Buna ek olarak bir iki haftada parasi cikar diye bir sey de demedim.
Son olarak da her iyi oyuncu hile degildir, ozellikle de CS'de oldukca gecerli bir kural bu. CS2 ile VAC Live sistemi her ne kadar hala harika olmasa da diger vasat hile korumali rekabetci oyunlara gore gayet iyi calisiyor. Prime aldiginizda da hile olasiligini oldukca dusuruyorsunuz. Trust Factor'unuz dusukse zaten hile ve troll gelmesine pek de laf etmemek lazim, hak etmissinizdir.
Son olarak da her iyi oyuncu hile degildir, ozellikle de CS'de oldukca gecerli bir kural bu. CS2 ile VAC Live sistemi her ne kadar hala harika olmasa da diger vasat hile korumali rekabetci oyunlara gore gayet iyi calisiyor. Prime aldiginizda da hile olasiligini oldukca dusuruyorsunuz. Trust Factor'unuz dusukse zaten hile ve troll gelmesine pek de laf etmemek lazim, hak etmissinizdir.