Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
E-posta olarak mı açık? Öyle ise üstteki seçenek ile korumanız gerekiyor.
Maalesef, yapacak bir şey yok. Steam Guard açman lazım.
Bir Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı hesabınız için ek güvenlik sağlar. Bir doğrulayıcıyı eklemek mevcut kısıtlamaları anında kaldırmayacaktır. Kimlik Doğrulayıcısını ekledikten sonra ilk 7 gün içinde oluşturulan takaslara 15 güne kadar takas bekletmesi uygulanmaya devam edecektir. Detaylı bilgi aşağıdaki linkte.
help.steampowered.com
Bir Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı hesabınız için ek güvenlik sağlar. Bir doğrulayıcıyı eklemek mevcut kısıtlamaları anında kaldırmayacaktır. Kimlik Doğrulayıcısını ekledikten sonra ilk 7 gün içinde oluşturulan takaslara 15 güne kadar takas bekletmesi uygulanmaya devam edecektir. Detaylı bilgi aşağıdaki linkte.
Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları
Steam Guard açık. Niye böyle yapıyor.Steam Guard telefon doğrulaması açık olmalı. 7 gün veya 15 gün öyle korunmalı hesabınız, sonra bekletmeden satabiliyorsunuz.
Guard açık ama.Maalesef, yapacak bir şey yok.
![]()
Steam Destek :: Takas ve Pazar Kısıtlamaları
help.steampowered.com
Gönderen hesapta da açık mı? Mobil kimlik doğrulayıcıyı (Guard) ne zaman etkinleştirdin? Üstünden 7 gün geçmesi lazım çünkü.
Gönderen hesap derken anlamadım hocam. Ben oyunda rekabetçi maçta kazandım kasayı. Guard'ı açalı aylar oldu.Gönderen hesapta da açık mı? Mobil kimlik doğrulayıcıyı (Guard) ne zaman etkinleştirdin? Üstünden 7 gün geçmesi lazım çünkü.
Kaynak olarak trade (takas) odaklı yazılmış Steam makalesini gösterdiğim için kafa gitti. "Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında bilgi edinin" kısmına tıkladın mı? Orada gerekli bilgiyi vermesi muhtemel. Altı çizili olan bölümden bahsediyorum.Gönderen hesap derken anlamadım hocam. Ben oyunda rekabetçi maçta kazandım kasayı. Guard'ı açalı aylar oldu.
Evet oraya tıkladım ama tam olarak yeterli bilgi vermedi. Birde mobil kimlik doğrulayıcı ile steam guard aynı şey mi?Kaynak olarak trade (takas) odaklı yazılmış Steam makalesini gösterdiğim için kafa gitti. "Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında bilgi edinin" kısmına tıkladın mı? Orada gerekli bilgiyi vermesi muhtemel. Altı çizili olan bölümden bahsediyorum.
E-posta olarak mı açık? Öyle ise üstteki seçenek ile korumanız gerekiyor.
Evet e-posta olarak açıktı. Teşekkürler.