Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4075

Deneyimli
Ya 15 gün beklemek istemiyorum, ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• toplulukpazarısteam.webp
    toplulukpazarısteam.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef, yapacak bir şey yok. Steam Guard açman lazım.

Bir Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı hesabınız için ek güvenlik sağlar. Bir doğrulayıcıyı eklemek mevcut kısıtlamaları anında kaldırmayacaktır. Kimlik Doğrulayıcısını ekledikten sonra ilk 7 gün içinde oluşturulan takaslara 15 güne kadar takas bekletmesi uygulanmaya devam edecektir. Detaylı bilgi aşağıdaki linkte.

Steam Guard telefon doğrulaması açık olmalı. 7 gün veya 15 gün öyle korunmalı hesabınız, sonra bekletmeden satabiliyorsunuz.
Steam Guard açık. Niye böyle yapıyor.

Maalesef, yapacak bir şey yok.

Bir Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı hesabınız için ek güvenlik sağlar. Bir doğrulayıcıyı eklemek mevcut kısıtlamaları anında kaldırmayacaktır. Kimlik Doğrulayıcısını ekledikten sonra ilk 7 gün içinde oluşturulan takaslara 15 güne kadar takas bekletmesi uygulanmaya devam edecektir. Detaylı bilgi aşağıdaki linkte.

Guard açık ama.

Gönderen hesap derken anlamadım hocam. Ben oyunda rekabetçi maçta kazandım kasayı. Guard'ı açalı aylar oldu.
Kaynak olarak trade (takas) odaklı yazılmış Steam makalesini gösterdiğim için kafa gitti. "Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında bilgi edinin" kısmına tıkladın mı? Orada gerekli bilgiyi vermesi muhtemel. Altı çizili olan bölümden bahsediyorum.

Kaynak olarak trade (takas) odaklı yazılmış Steam makalesini gösterdiğim için kafa gitti. "Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında bilgi edinin" kısmına tıkladın mı? Orada gerekli bilgiyi vermesi muhtemel. Altı çizili olan bölümden bahsediyorum.
Evet oraya tıkladım ama tam olarak yeterli bilgi vermedi. Birde mobil kimlik doğrulayıcı ile steam guard aynı şey mi?