Blecade
Gelişen
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın ekran kartını güncellemek istiyorum. Genelde CS2 oynuyorum, Single Player oyunları ise çok nadir oynuyorum. Bunun yanında Unreal Engine ve Unity ile oyun geliştirme de yapıyorum. Ana odağım, CS2'de yüksek FPS almak ve diğer oyunları da sorunsuz şekilde oynayabilmek. 1080p 380Hz ve 2K 165Hz çift monitörüm var; Single Player oyunlarda 2K çözünürlükte oynuyorum, CS2'yi ise 960P'de oynuyorum. Şimdiye kadar RTX 3070 ekran kartlı bir dizüstü bilgisayar kullanıyordum, fakat artık masaüstü bilgisayarımı güncelleyip ona geçmek istiyorum. Yeni bir sistem toplama şansım yok, ancak ekran kartı ve diğer bileşenler için bütçe kısıtım yok. İstediğim şey, işlemcimle uyumlu, darboğaz yaratmadan optimum performans verecek bir ekran kartı. Daha önce anakart, işlemci ve RAM'i mecburen güncellemiştim. Şimdi sıra ekran kartı ve diğer bileşenlere geldi. AMD düşünmüyorum, sıfır NVIDIA ekran kartı alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
Sistem özelliklerim:
Sistem özelliklerim:
- i7 9700K işlemci
- ASUS ROG STRIX Z390-E anakart
- 16 GB DDR4 RAM
- GTX960 2G (10 yıllık, değişecek)
- Cooler Master 600W 80+ Bronze PSU (10 yıllık, model hatırlamıyorum, değişecek)
- Cooler Master hava soğutma (10 yıllık, model hatırlamıyorum, yerine CM Masterliquid ML240L düşünüyorum)
- Zalman Z11 Plus kasa (10 yıllık, değişecek)
Son düzenleyen: Moderatör: