Lain Iwakura 32

Uzman
19 Nisan 2016'dan beri CS:GO/CS2 oynuyorum, hizmet madalyonum gelmedi. Sadece 5 yıllık hizmet madalyonum var, bu normal mi?

Oyunun ilk oynandığı saatten almış olmaları lazım, oyunun geçmişine bi' bakar mısınız Steam web sitesinden?

Oyunun ilk oynandığı saatten almış olmaları lazım, oyunun geçmişine bi' bakar mısınız Steam web sitesinden?

İlk oynama tarihi benim bildiğim kadarı ile Steam'de gözükmüyor.

Yanlış biliyor olabilirim ancak oyunu almam yetmiyor mu? Benim bildiğim oyunu satın aldığın tarihten itibaren hesaplanıyor.

İlk oynama tarihi benim bildiğim kadarı ile Steam'de gözükmüyor.

Yanlış biliyor olabilirim ancak oyunu almam yetmiyor mu? Benim bildiğim oyunu satın aldığın tarihten itibaren hesaplanıyor.
Hayir oyunu satin almaya alakası yok 5 ve 10 yıl rozetlerinin. İlk oynama süresinden itibaren geçerli.

Steam hesap detaylarından lisans ve ürün anahtarı geçmişine bir bak derim. Oyunu ilk oynadığın tarih ile lisansın hesaba tanımlandığı tarih farklı olabiliyor. Zamanında aile paylaşımıyla veya ücretsiz hafta sonu etkinliğinde oynadıysan o süre sayılmıyor. Bence direkt Steam desteğe yazabilirsin.

1790283567574.webp

Steam Profilinizden oyunlardan CS2 seçip oradan Kişisel oyun verisini seçince böyle bir yer açılacak Started yazan başlagıç yerinizdir. Ona göre 10 yıl olup olmadığına bakabilirsiniz.