Lain Iwakura 32
Uzman
19 Nisan 2016'dan beri CS:GO/CS2 oynuyorum, hizmet madalyonum gelmedi. Sadece 5 yıllık hizmet madalyonum var, bu normal mi?
Yazdım hocam benim de kafama yatmadı bu durum. Bakalım ne diyecekler.Çok normal durmuyor hocam desteğe yazdınız mı? Yazmadıysanız bir yazın bence.
Oyunun ilk oynandığı saatten almış olmaları lazım, oyunun geçmişine bi' bakar mısınız Steam web sitesinden?
Steam'in web sitesinde gözüküyordu en son, oyunun geçmişinde olması lazım.İlk oynama tarihi benim bildiğim kadarı ile Steam'de gözükmüyor.
Yanlış biliyor olabilirim ancak oyunu almam yetmiyor mu? Benim bildiğim oyunu satın aldığın tarihten itibaren hesaplanıyor.
Hayir oyunu satin almaya alakası yok 5 ve 10 yıl rozetlerinin. İlk oynama süresinden itibaren geçerli.İlk oynama tarihi benim bildiğim kadarı ile Steam'de gözükmüyor.
Yanlış biliyor olabilirim ancak oyunu almam yetmiyor mu? Benim bildiğim oyunu satın aldığın tarihten itibaren hesaplanıyor.
Oyun bana 23 Nis 2021 de 5 yıllık coini vermiş, 5 yıl daha eklesek 23 Nis 2026 da vermiş olması gerekmez mi? Kafan iyice karıştı.Hayir oyunu satin almaya alakası yok 5 ve 10 yıl rozetlerinin. İlk oynama süresinden itibaren geçerli.