Bende bu sorunu yaşıyordum. İnanılmaz bir sorun. Sırf bu sorun için CS'yi bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de dikey eşitlemeyi açtığımda oyun genel olarak çok akıcı oluyor, herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. 165Hz monitöre sahibim. Ancak savaşlarda FPS 130-140 civarına düşüyor. Dikey eşitlemeyi kapattığımda ise FPS 280-300'lere çıkıyor ama bu sefer de oyun akıcılığını kaybediyor, görüntüde yırtılmalar ve tuhaf bir hissizlik oluşuyor. Bu sorunu yalnızca CS2'de yaşıyorum. Yabancı forumlarda da araştırma yaptım ama net bir çözüm bulamadım.
Dikey eşitleme kapattıktan sonra FPS'i 180-200 civarlarına sabitlemeyi denediniz mi? Şahsen ben o şekilde kullanıyorum. Dikey eşitleme açıkken dediğiniz gibi aksiyon anında FPS düşüyor. Tamamen serbest bırakınca ise garip sorunlar oluşuyor.

FPS sabitleme kodunu fps_max 200 şeklinde yanındaki rakamı değiştirerek kullanabilirsiniz.

CS2'yi FPS sabitlemeden akıcı oynamak için monitör Hz değerinden çok daha fazla FPS almalısınız. 144Hz'de özellikle 200-250FPS altı bariz bir şekilde kasma hissiyatı vermeye başlıyor. NVIDIA kullanıyorsanız oyundan NVIDIA Reflex'i kapatıp başlatma seçeneklerine -noreflex yazın. AMD ise Anti Lag 2.0'ı kapatıp deneyin. FreeSync ve VRR kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör: