Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar ölüm maçında sniper geldiği zaman kullanmakta çok zorluk çekiyorum, nasıl alışabilirim sizce? Oyunda yeniyim bıçak kullanmayı öğrendim, tabanca kullanmayı öğrendim bir sniper işini beceremedim.

1761131790878.webp

Bahsettiğim silah türü bu.

Silahın mekaniklerini bilmeniz gerekiyor. Örneğin SSG ile koşarak bile vurabilirsiniz ek olarak dürbünsüz vurması da kolay bir silahtır. Rekabetçi maçlarda veya topluluk sunucularında oynaya oynaya alışacaksınız zaten.

Arkadaşlar ölüm maçında Sniper geldiği zaman kullanmakta çok zorluk çekiyorum, nasıl alışabilirim sizce? Oyunda yeniyim bıçak kullanmayı öğrendim, tabanca kullanmayı öğrendim bir Sniper işini beceremedim.

Eki Görüntüle 194789

Bahsettiğim silah türü bu.

SSG kafadan tek atar gövdeye 70 vurur. Kafaya oynamak bazı durumlarda zorunlu ama govdeye oynamak çok daha mantıklı. Bunun için hareket kabiliyetinin iyi olması lazım. Çok oynak şekilde hareket etmen lazım ki karşı taraf seni vuramasın.

Son düzenleme:
Retake sunucularında AWP sırası size geldiğinde alıştırma yapabilirsiniz, ayrıca FFA-DM oynayabilirsiniz. Bunun dışında SSG oynarken counter-strafe çok önemli, counter-strafe nedir derseniz, örneğin sağa doğru koşarken bir anda a tuşuna basarak hareket hızınızı sıfırlayıp, mermi dağılımını sıfırlayabilir böylece koşarken bir anda durup rakibe mermi atabilirsiniz. Bunu da en iyi DM sunucularında geliştiririsiniz. Tam anlatamamış olabilirim anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.

CS 2 rekabetçi bir oyun var yetenek var. Bazen ne kadar oynarsanız oynayın i yetenekli birisi kadar olamazsınız. Ayrıca oyunu sevmek de gerekir. Yeteneğinizi görmek için 1000 saat kadar oynayıp, rekabetçi oynayıp hatta FaceIt oynayıp kendinizi değerlendirmeniz gerekir.

Antrenman atölyeleri indirin, adamların sürekli hareket ettiği çömelip kaktığı şekilde vs. Her silah için onlarca-yüzlerce saat çalışmak gerekir.

Düzenli pratik ile ancak başka çare yok. Kimse annesinin karnından iyi SSG oynayarak çıkmadı hocam.