60 galibiyetim var Dust 2'de ama hala gümüş 1 rankındayım. Arkadaşlarımın 62-63 galibiyeti olmasına rağmen gümüş 4 ve gümüş 2 ranktalar. Ben neden atlayamıyorum?

Hocam 60 kazanmışsın ama kaç kaybettin, o önemli. 30 Win'i olup keleş olan da var, olay o değil; olay kaybetmeden 60 Win almak gibi diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'dan bu yana yıllardır rütbe sistemi bir garip çalışıyor. 3-5 maç winstreak atarsın ama hemen ardından bir maç kaybettin diye bir alt rütbeye geri atardı. Ancak çoğu zaman oyuncunun performansı da çok büyük etkendi. CS 2 ile birlikte biraz daha düzeltildi bu sistem. Yani 60 maç kazanmış olsanız bile bu maçların kaçında top fragger'dınız, kaçında iyi bir dereceniz vardı (frag, assist, damage, edo vs.)? KD'niz ne durumda? Sadece Dust 2'de kaç maç kaybınız var?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'dan bu yana yıllardır rütbe sistemi bir garip çalışıyor. 3-5 maç winstreak atarsın ama hemen ardından bir maç kaybettin diye bir alt rütbeye geri atardı. Ancak çoğu zaman oyuncunun performansı da çok büyük etkendi. CS 2 ile birlikte biraz daha düzeltildi bu sistem. Yani 60 maç kazanmış olsanız bile bu maçların kaçında top fragger'dınız, kaçında iyi bir dereceniz vardı (frag, assist, damage, edo vs.)? KD'niz ne durumda? Sadece Dust 2'de kaç maç kaybınız var?
Bu istatistiklere bakabiliyor muyum?

Fazla adam vurup fazla EDO olmanız gerekiyor, yoksa kolay kolay rank atlayamazsınız. Herkesin en az 15-20 vurduğu maçta 10 vurursanız rank atlayamazsınız.