Ortada yanlış bir bilgi olmamasına rağmen yanlış bilgi olarak işaretlemiş mod, yanlış bilgi böyle olmaz. Yanlış bilgi hatalı bilgidir. Ortada hatalı bir bilgi yok.
CS2 oynayıp Premier oynayan herkes bilir ki eskiden nasılsa övgü boost/yorum Boost güven faktörünü etkiliyordu, şu anda da para yatırmak faktörü etkiliyor. Bunu yalanlayıp kaynak olarak Steam politikasını göstermek saçmalıktır.
Eskiden övgü Boost/Yorum Boost'un işe yaradığını kabul ediyorsunuz, şu an işe yaramıyor diyorsunuz. Eskiden de, şu anda da bu Steam politikasında yazmıyordu. Böyle şeyler politikada yazmaz.
25-30k arası Premier de oynayan çoğu kişi envanteri sağlam bıçaklı vs. legit oynayan hilecilerdir. Bakarsanız YouTube'da yayın açıp dünya sıralamasına hileyle kasıyorum diyen Türk bile var, sırf güven faktörünü yükseltmek için envanterini sürekli başka hesaba geçiriyor.
Tek etkileyen faktörü düzgün oynamak ve takım arkadaşına hasar vermeyip çok oynamak sanan arkadaşlar 30-40 maç kırmızı güven faktörüyle oynadıktan sonra yeşil güven faktörüne geçince anormal hissetmemeniz normal bu da işe yarıyor.
Baktığımız zaman güven faktörü diye bir şey de yok; biz kendimizi kandırıyoruz. Valve'ye inancım hiç kalmadı benim. Bu arada burda benimi savundun gömdünmü anlamadım ssjsj.