Bold Pilot

Uzman
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Selamlar, şu anda 31. seviyenin yarısındayım fakat TP taşmasına girmişim. Bu yıl sonuna kadar yetiştirebilmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Şöyle bir video gördüm fakat TP taşmasının bitmesini beklemem mi gerekli yoksa bu süre içinde de oynayayım mı? 6 gün sonra biteceği yazıyor. 2026 olmadan bu yılın madalyasını almak istiyorum fakat yetişir mi emin değilim.

1763564532527.webp

Selam, şu anda 31. seviyenin yarısındayım fakat TP taşmasına girmişim. Bu yıl sonuna kadar yetiştirebilmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Şöyle bir video gördüm fakat TP taşmasının bitmesini beklemem mi gerekli yoksa bu süre içinde de oynayayım mı? 6 gün sonra biteceği yazıyor. 2026 olmadan bu yılın madalyasını almak istiyorum fakat yetişir mi emin değilim.

Eki Görüntüle 203179

Hayatını bir köşeye bırakıp günde 2 level kas.

Selamlar, şu anda 31. seviyenin yarısındayım fakat TP taşmasına girmişim. Bu yıl sonuna kadar yetiştirebilmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Şöyle bir video gördüm fakat TP taşmasının bitmesini beklemem mi gerekli yoksa bu süre içinde de oynayayım mı? 6 gün sonra biteceği yazıyor. 2026 olmadan bu yılın madalyasını almak istiyorum fakat yetişir mi emin değilim.

Eki Görüntüle 203179

Çarşamba TSİ 05.00'da TP taşması olayı sıfırlanır. Bugün sabah sıfırlandı. Ödül paketinizi almamışsınız. Nasıl TP taşması yaptınız? Normalde haftada 2 seviye görevler birlikte çok rahat atlanır. Önünüzde 6 hafta var. Çok rahat alabilmeniz lazım. 13 Round rekabetçi maçı kazandığınızda 15xx Exp veriyor. 3 Maç attım. Birinde teslim olmamıza rağmen görevle birlikte 1 seviye kastım.

Çarşamba TSİ 05.00'da TP taşması olayı sıfırlanır. Bugün sabah sıfırlandı. Ödül paketinizi almamışsınız. Nasıl TP taşması yaptınız? Normalde haftada 2 seviye görevler birlikte çok rahat atlanır. Önünüzde 6 hafta var. Çok rahat alabilmeniz lazım. 13 Round rekabetçi maçı kazandığınızda 15xx Exp veriyor. 3 Maç attım. Birinde teslim olmamıza rağmen görevle birlikte 1 seviye kastım.
Hocam ben de onu anlamadım nasıl sıfırlanıyor bu taşma? Geçen hafta sonu taşmıştı fakat bugün kontrol ettiğimde 6 gün sonra sıfırlanacağı yazıyor. Ben şimdi oynasam daha az Xp vericek ama bunun sıfırlanma tarihi falan uzar mı anlamadım bu sistemi. Bugün de hiç oynamadım.

Hayatını bir köşeye bırakıp günde 2 level kas.
Maalesef zor biraz okul sebebiyle.