Uygulama üzerinden gecikme ayarını açık ve kapalı yapın. Sonra oyun içinden alt+r ile latency değişip, değişmediğine bakın. Değişiyorsa uygulama üzerinden ayarlayıp kullanın.

Eki Görüntüle 118036

Ayrıca resizable bar ayarını da açın. Performansı iyileştiriyor.

Onun dışında yabancı kaynaklarda bu sorunu yaşayan bir kullanıcıya rastlayamadım. Belki yanlış anahtar kelimeler ile arattım, bilmiyorum.

Lat n/a olarak gözüküyor bayagı bir denemiştim önceden düşük gecikmeyi kapalı, açık, Ultra yapmıştım ama gene olmadı ben Lat'ı nasıl aktif edebilirim acaba?

Dosya Ekleri

• 1737731694396.webp
    1737731694396.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 144
Ben de anlamadım. GPU-Z ekran görüntüsünü kart sahte mi diye istedim. Valorant vb. Reflex kullanan oyunlarda ayar gözüküyor mu?

Yabancı forumlarda vb. böyle sorun yaşayanlar genelde Reflex desteklemeyen eski GPU kullananlar. Onlar dışında bu sorunu yaşadığını belirten olmamış.

Bu arada modlanmış bir işletim sistemi mi kullanıyorsunuz? AtlasOS vb. gibi bir şey ise sorun çıkarıyor olabilir.

Kullanmıyorsanız Windows update güncellemelerini yapın.
Anakart marka ve modelini yazıp BIOS ve diğer sürücü güncellemelerini yapın. Sonrasında BIOS ayarlarını yapın.

Ben de anlamadım. GPU-Z ekran görüntüsünü kart sahte mi diye istedim. Valorant vb. reflex kullanan oyunlarda ayar gözüküyor mu?

Yabancı forumlarda vb. böyle sorun yaşayanlar genelde reflex desteklemeyen eski GPU kullananlar. Onlar dışında bu sorunu yaşadığını belirten olmamış.

Bu arada modlanmış bir işletim sistemi mi kullanıyorsunuz? AtlasOS vb. gibi bir şey ise sorun çıkarıyor olabilir.

Kullanmıyorsanız Windows Update güncellemelerini yapın.
Anakart marka ve modelini yazıp BIOS ve diğer sürücü güncellemelerini yapın. Sonrasında BIOS ayarlarını yapın.

Ekran kartımı 2019'un sonu gibi almıştım. Sahte olacağını düşünmüyorum. Valorant'ta hatta açık+boostluydu. Ekran kartımı büyük ihtimalle artık desteklemiyor CS2. modlanmış bir işletim sistemi kullanmıyorum düz normal Windows 11 kullanıyorum ve bir iki gün önce geçtim artı olarak BIOS Update attım anakart:PRIME B450M-K II anakartım bu ayrıca. Bir fotoğraf attım bu NVIDIA appsteki ayarlarda NVIDIA Reflex'in etkin oldugunu gösteriyor önceden.
Disabled'ı gösteriyordu şimdi ise etkin yani oyun için gözükmüyor ama etkin olabilme ihtimali var mıdır?

Dosya Ekleri

• 1737735626530.webp
    1737735626530.webp
    972 bayt · Görüntüleme: 146
Nvidia üzerinden açtığından büyük ihtimalle çalışıyordur.

Belki Windows 11 yükseltme ile geçtiysen ondan dolayı bir yazılım sorunu olmuş olabilir. Valorant'da gözüküyorsa sorun yok.

NVIDIA üzerinden açtığından büyük ihtimalle çalışıyordur.

Belki Windows 11 yükseltme ile geçtiysen ondan dolayı bir yazılım sorunu olmuş olabilir. Valorant'ta gözüküyorsa sorun yok.

Windows 11'e format ile geçtim öyle bir şey olacağını sanmıyorum hatta Windows'u etkinleştirdim. Bende şu an çalıştığını düşünüyorum çalışmıyorsada yapacak bir şey yok cevaplarınız için ve size ayrıca teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.