Benzer konular
- Çözüldü
- Soru
Bende aynı sprunu yaşıyorum. Sadece CS2'de drop yiyorum. Bence sorun oyunda veya ekran kartı driverında.
sorun cs2 update ile alakalı fps oyuncusuyum 20k elo da son gelen updatede 1660 serisinden itibaren 4xxx e kadar drop sorunu başladı AMD cephesinde de 6xxx serisinde görülüyo şuanlık
Sorun CS2 Update ile alakalı FPS oyuncusuyum 20k elo da son gelen Update'de 1660 serisinden itibaren 4xxx e kadar drop sorunu başladı AMD cephesinde de 6xxx serisinde görülüyor şu anlık.
Adamı görüyorum oyun donuyo
Dostum ne alaka? Ben de Windows 11 kullanıyorum sorun yok CS2'de. Cs2 oynayanların %90'ı da kullanıyordur artık. Hayır güç kaynağına kadar sormuşsun ne alaka?Sisteminde herhangi bir uyumsuzluk görünmüyor. Windows 11 hala stabil bir işletim sistemi değil, bundan kaynaklı olabilir sorun.
Dostum ne alaka? Ben de Windows 11 kullanıyorum sorun yok CS2'de. CS2 oynayanların %90'ı da kullanıyordur artık. Hayır güç kaynağına kadar sormuşsun ne alaka?
Selam, @H2onya
Bende bir oyuncu olarak CS:GO, CS 2 oynadım, ( nick: Zapota ) 5k küsur saatim var hiç drop / stutter yaşamadım. Bu tür stutter sorunlarını çözmemiz için senden birkaç şey isteyeceğim.
Eki Görüntüle 178723
Oyun açıkken:
Ek olarak Dust 2 haritasında 12400F işlemcisinin 167 FPS değerlerine düştüğünü tespit ettim bu harita içerisinde bulunan minimum FPS değeridir, monitör Hertz oranını 144Hz olarak sabitlemeni istiyorum, G-SYNC / FreeSync açma, reflex açabilirsin. eğer ki senin istemin daha fazla FPS üretiyorsa harita içerisinde mın FPS değerini bul.
- görev yönetcisi > performans > RAM.
- buranın görselini yükler misin?
Eki Görüntüle 178722
NVIDIA sürücünü drıver only şeklinde kurulum yap ama ilk önce DDU ile sürücünü kaldır, BleachBit kur bütün tikleri işaretle password hariç. İşlemler bitince PC reset atabilirsin.
kesin çözümdür.
.BleachBit, sistemde önceden oluşturulmuş önbellek (CACHE) ve gereksiz dosyaları temizlemeye yarayan açık kaynaklı bir programdır.
Github Kaynak
Sizden görsel istemiştim?
Maksımum 330 350 fpsyi minımum 200 un asagısını hıc gormedım daha..
2. resimde MSI ve Steam'ın gostergelerı SSde çıkmadıgı ıcın telefondan cektım.
Ramler 3200 mhz.
2. resimde MSI ve Steam'ın gostergelerı SSde çıkmadıgı ıcın telefondan cektım.
Maksımum 330 350 fpsyi minımum 200 un asagısını hıc gormedım daha.