Sisteminde herhangi bir uyumsuzluk görünmüyor. Windows 11 hala stabil bir işletim sistemi değil, bundan kaynaklı olabilir sorun.
Dostum ne alaka? Ben de Windows 11 kullanıyorum sorun yok CS2'de. Cs2 oynayanların %90'ı da kullanıyordur artık. Hayır güç kaynağına kadar sormuşsun ne alaka?

Dostum ne alaka? Ben de Windows 11 kullanıyorum sorun yok CS2'de. CS2 oynayanların %90'ı da kullanıyordur artık. Hayır güç kaynağına kadar sormuşsun ne alaka?

FPS düşmesi veya stutter sadece bir parçadan kaynaklanmaz. Sistemdeki bütün parçalardan tutun işletim sistemi hatta en ufak bir virüs bile bu soruna sebebp olabilmektedir.

Selamlar, @H2onya

Bende bir oyuncu olarak CS GO, CS 2 oynadım, ( Nick: ZAPOTA ) 5K küsür saatim var hiç DROP / STUTTER yaşamadım. Bu tür STUTTER sorunlarını çözmemiz için senden birkaç şey isteyeceğim.

1756358351583.webp

Oyun açıkken:
  • Görev Yönetcisi > Performans > RAM
    • Buranın görselini yükler misin?
Ek olarak Dust 2 haritasında 12400F işlemcisinin 167 FPS değerlerine düştüğünü tespit ettim bu harita içerisinde bulunan minimum FPS değeridir, Monitör Hertz oranını 144Hz olarak sabitlemeni istiyorum, Gsync / FreeSync açma, REFLEX açabilirsin. Eğer ki senin istemin daha fazla FPS üretiyorsa harita içerisinde MIN FPS değerini bul.

1756358038701.webp

Nvidia Sürücünü DRIVER ONLY şeklinde kurulum yap ama ilk önce DDU ile sürücünü kaldır, BleachBit kur bütün tikleri işaretle PASSWORD hariç. İşlemler bitince PC RESET atabilirsin.

Kesin çözümdür.

Son düzenleme:
Selam, @H2onya

Bende bir oyuncu olarak CS:GO, CS 2 oynadım, ( nick: Zapota ) 5k küsur saatim var hiç drop / stutter yaşamadım. Bu tür stutter sorunlarını çözmemiz için senden birkaç şey isteyeceğim.

Eki Görüntüle 178723

Oyun açıkken:
  • görev yönetcisi > performans > RAM.
    • buranın görselini yükler misin?
Ek olarak Dust 2 haritasında 12400F işlemcisinin 167 FPS değerlerine düştüğünü tespit ettim bu harita içerisinde bulunan minimum FPS değeridir, monitör Hertz oranını 144Hz olarak sabitlemeni istiyorum, G-SYNC / FreeSync açma, reflex açabilirsin. eğer ki senin istemin daha fazla FPS üretiyorsa harita içerisinde mın FPS değerini bul.

Eki Görüntüle 178722

NVIDIA sürücünü drıver only şeklinde kurulum yap ama ilk önce DDU ile sürücünü kaldır, BleachBit kur bütün tikleri işaretle password hariç. İşlemler bitince PC reset atabilirsin.

kesin çözümdür.

BleachBit ne işe yarıyor dün DDU ile kaldırıp kurmustum zaten driveri.

BleachBit, sistemde önceden oluşturulmuş önbellek (CACHE) ve gereksiz dosyaları temizlemeye yarayan açık kaynaklı bir programdır.

Github Kaynak

Sizden görsel istemiştim?

BleachBit, sistemde önceden oluşturulmuş önbellek (CACHE) ve gereksiz dosyaları temizlemeye yarayan açık kaynaklı bir programdır.

Github Kaynak

Sizden görsel istemiştim?
.

2. resimde MSI ve Steam'ın gostergelerı SSde çıkmadıgı ıcın telefondan cektım.

.

Maksımum 330 350 fpsyi minımum 200 un asagısını hıc gormedım daha.

.

Maksımum 330 350 fpsyi minımum 200 un asagısını hıc gormedım daha.
Ramler 3200 mhz

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-28 122811.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-28 122811.webp
    34 KB · Görüntüleme: 54
  • ss.webp
    ss.webp
    616,6 KB · Görüntüleme: 64