Merhaba. CS2'de aimim ortalama düzeyde. Aimbotz gibi maplerde hiç zorlanmıyorum. Ama maçlarda adam gördüğümde direkt CTRL basıp Spray'e oturuyorum. Bu yüzden aim çalışmam tamamen boşa gidiyor. Ne yapsam da şu alışkanlığı bırakamadım. Ne yapabilirim?
Merhaba. CS2'de aimim ortalama düzeyde. Aimbotz gibi maplerde hiç zorlanmıyorum. Ama maçlarda adam gördüğümde direkt CTRL basıp Spray'e oturuyorum. Bu yüzden aim çalışmam tamamen boşa gidiyor. Ne yapsam da şu alışkanlığı bırakamadım. Ne yapabilirim?
Refrag.gg gibi platformlarda hareketli botlarla onetap alistirmasi yapabilirsin. Gercek hayatta tetik disiplini diye adlandirilan aliskanligi edinmen gerek.
CS'de spray bırakman gereken bir alışkanlık değil aslında. Sen kafaya hedeflemeye odaklan adam ölmezse spraye devam et. Önemli olan spray kontrolü onu çözsen hallolur. Ama tabi adam çok uzaksaysa mesela miragede windowa spray atmamalısın tabi.
Strafe çalış. A-D hareket edip one tap dene. Arkadaşın varsa beraber pratik atın. Ctrl'nin kontrolünü kaldır boşta dursun. Bir süre sonra kas hafızan oturacak.