Benim için hala sadece kasa çıkar sonra sat oyunu. Hileleri halletsinler ilk önce.
Detaylar
Kim cevapladı?Güncellemeden sonra daha fazla hile geldi. Rekabetçiye girdim; normalde bana çok çok az hile gelir. Bugün dedim ki şu yeni olayı test edeyim: 5 maçın 5’i de hileydi. VAC Live yine kapalı belli, çünkü adam duvardan pat pat diye vuruyordu.
Ranchen
Uzman
Hocam tabii ki olacak diye bir şey yok Valve uğraşırmı bilemeyiz, fakat herkes ister bence böyle olmasını ve olması gerekenlerde aslında doğru.
Son düzenleme:
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Güncelleme CS2 menüde yaklaşık %30'a varan FPS artışı var ama asıl önemli olan oyun içi hissedilen FPS katkısı maksimum %5-10 arasında daha fazla değil. Mermi atışındaki geri tepkime daha iyi olmuş abartılacak kadar büyük bir değişiklik içerdiğini sanmıyorum. Ağ trafiği için ise QoS kullandığım için hiçbir farklılık hissetmedim şu anki değişiklikler en az 1 sene önce sağlanması gerekiyordu.
Yok TR serverı gelmesin, istemiyoruz.Bu oyuna bunun yanında Türk serveri gelebilir, eski akıcılık gelmeli, optimizasyon gelmeli, hile önlemleri iyileştirilmeli ve bence eski ajanlar geri dönmeli herkese. Daha düşünülecek bir şey yok gibi, ilk adımı atmışlar diyebiliriz.
Gerekirse Ruslarla bile girerim ama Türklerle olmaz.
Ortalama 220 FPS alıyordum; güncellemeden sonra 300–350 FPS görmeye başladım. AMD Ryzen 5 5600 ile FPS tarafını bayağı iyileştirmişler.Güncelleme CS2 menüde yaklaşık %30'a varan FPS artışı var ama asıl önemli olan oyun içi hissedilen FPS katkısı maksimum %5-10 arasında daha fazla değil. Mermi atışındaki geri tepkime daha iyi olmuş abartılacak kadar büyük bir değişiklik içerdiğini sanmıyorum. Ağ trafiği için ise QoS kullandığım için hiçbir farklılık hissetmedim şu anki değişiklikler en az 1 sene önce sağlanması gerekiyordu.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Yok TR serverı gelmesin, istemiyoruz.
Gerekirse Ruslarla bile girerim ama Türklerle olmaz.
Ortalama 220 FPS alıyordum; güncellemeden sonra 300–350 FPS görmeye başladım. AMD Ryzen 5 5600 ile FPS tarafını bayağı iyileştirmişler.
Ben öyle bir FPS artışı yaşamadım ortalama hala aynı FPS alıyorum diyebilirim ekran kartı ile alakalı da olabilir. RTX 3060 kullanıyorum ve asla öyle bir artış söz konusu değil.
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Bende çünkü ciddi performans arttı.Ben öyle bir FPS artışı yaşamadım ortalama hala aynı FPS alıyorum diyebilirim ekran kartı ile alakalı da olabilir. RTX 3060 kullanıyorum ve asla öyle bir artış söz konusu değil.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz? Bende çünkü ciddi performans arttı.
Signature kısmında sistem özelliklerim mevcut smoke olduğu kısımda çatışırken 100 FPS'e kadar rekabeetçi seçkinde düşebiliyor Mirage Dust 2 sizde düşmüyor mu? Evet yer yer 300 FPS de görebiliyorum fakat %1 ve %0.01 FPS değerleri çok düşebiliyor.