• Animasyonlar inanılmaz buglu. DirekT mobil oyuna dönmüş aşırı kötü
  • Tick başına 1 hareket sınırı gibi bir şey gelmiş. Bunny yapamıyorsun.
  • Silah hissiyatları bayağı kötü olmuş.
  • Oyundaki desync sorunu daha da artmış deniyor. Bazı klipler gördüm adam ortada yokken ölüyorsun. Bildiğin adam görünmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacı 2020 CS:GO'yu getirin herkes mutlu olsun biz Faceit oynayalım onun AC'si de iş görüyordu zaten olay kapansın ya. Bu ne hacı, ne optimizasyon kaldı ne orijinallik kaldı ne rafinelik kaldı. Standoff olmuş. Animasyonlar patates.

Hacı 2020 CS:GO'yu getirin herkes mutlu olsun biz Faceit oynayalım onun AC'si de iş görüyordu zaten olay kapansın ya. Bu ne hacı, ne optimizasyon kaldı ne orijinallik kaldı ne rafinelik kaldı. Standoff olmuş. Animasyonlar patates.
Aslında bu da bazı oyuncuların hatası hocam. CS2'yi Source 2'yi getirin diye diye bu fiyasko çıktı.

Rezalet ve bomboş bir update, başka hiçbir şey değil. Topluluğu umursamayan ve resmen dalga geçen bir firma, berbatsın Valve.

Ragdoll animasyonları bozulmuş, vurduğum kişiler havaya falan fırlıyor bu arada. Seneler önce CS:GO'da olan animasyon bug'larını CS2 ile geri getirmişler. :D

Topluluk: Optimizasyon sorunu çözülsün hileler azaltılsın.
O sırada Valve: Hemen silah animasyonlarını değiştirmeliyim.

Cidden kötü olmuş maalesef Standoff 2 ile Combat Master'dan hallice animasyonlar. Kalkıp bunu oynayacağıma CS Source oynarım daha iyi.
Aslında bu değişimin olayını optimizasyonla alakalı. Yabancı videolarda gördüğüm kadarıyla eski sistem çok fazla ağ tüketiyormuş. Bu da mermi gitmiyor veya geç ölüyor gibi sorunlara yol açıyormuş. Onu düzelten bir güncelleme aslında bu.

Mesela konuda yazan birinin uçuyor gibi şeyleri bu yüzden olabilir. Yani sunucu tarafında oyunun akıcı çalışmasını sağlamış. Sorunları düzeltilince açıkcası bu değişim faydalı olacak gibi duruyor. Hatta ben bunu düzelttikten sonra daha sık güncelleme atacaklarını düşünüyorum.

Görsel olarak bence garip geldiğinden öyle düşünüyorsunuz, alışınca rahatsız etmeyecektir. Veya yukarıdaki akıcı çalışmasını sağlamak da buna neden olmuş olabilir. Açıkcası çok anormal duranlarda değiştirme yapabilirler. Şu an tekrar indirip oynamayı düşünüyorum.