Dik duracağız dikleşmiyeceğiz ne demek? :rofl: :rofl:

Erdoğan ve sözleri beni bitirecek.
Saçmalıyor işte hocam kaybedince tökezledi hiç beklemiyordu bu durumu iyi oldu iyi cevap olmuştur. Ülkeyi batırdılar utanmadan konuşuyor hala. İnsan çıkar der ki gençlerin hayallerini çaldık ülkeyi batırdık affedin ama nerede gene saçmalamasyon.

@995

Gelmiş dertleşeceğiz diyor, bunca zaman neredeydin?
Hocam ayakta zor yürüyor ama halen aktroller koyunlar buna oy veriyor ya ben ona şaşırıyorum. Halen saçmalıyor af dileyeceğine gerçekleri konuşacağına halen saçmalıyor ben TV kapattım izleyen arkadaşlara Allah dayanma gücü versin.

Ekrem İmamoğlu'nu açtım onu izliyorum ben arkadaşlar.

Bu konuşmanın arkasından neler yapabileceğini daha çok merak ediyorum açıkçası. Nedense bunun acısını çok fena çıkaracakmış gibi geliyor hele bayramdan sonra.

Son düzenleme:
Kendini devlet sanan AKP’nin kafasına fena balyoz inmiş ne konuştukları belli değil. Bu ülkeye kim ne zarar verdiyse kimseyi ayırmaksızın yargılayacağız. Devlet olduğunuz günler bitecek.

"D İ K L E Ş M E Y E C E Ğ İ Z" in sexual way...

CHP oyları gerçekten mantıklı bir açıklama olmaksızın uçmuş. Belli ki KK gerçekten de halkın gözünde tam anlamıyla deccalmiş. Gidince herkes ferahladı.

Ooooo ben şarkı dinlemek istiyordum söylemeden gitti. Yenilince de hemen bozuluyor ya. Bu arada çok güzel bir tweet gördüm Erdoğan'ın konuşmasıyla ilgili.

1711923371427.webp

Gençliğim CHP'nin 1.parti olması hayaliyle geçti. Bugün CHP, Türkiye'nin 1.partisi oldu. Ne ben artık CHPliyim ne de CHP eski CHP. Sonuçlar ülkemiz için hayırlı olsun..