Detaylar
Kim cevapladı?DeadlyMania7 70
Bilgin
Söyleyebileceğim o kadar çok şey var ki ama söylediğim anda en düşük 36 bin TL ceza yiyorum
.
Uye473
Uzman
Şimdi Erdoğan'ın Filistinlileri hakkındaki hangi söylemine tepkilisin?Söyleyebileceğim o kadar çok şey var ki ama söylediğim anda en düşük 36 bin TL ceza yiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hapis cezası para cezasına çevrildiğinde mi?Söyleyebileceğim o kadar çok şey var ki ama söylediğim anda en düşük 36 bin TL ceza yiyorum.
DeadlyMania7 70
Bilgin
Evet. En düşük 36 da olmayabilir bu arada neye göre nitelendirecekleri değişir.
Uye473
Uzman
Masum filistinlilerin ölümü, cinayetine nasıl zihniyetle destekliyorsunuz? Cidden kan beynime sıçradı.
Son düzenleyen: Moderatör:
serkansgp
Uzman
Destekleyen kimse yok...Masum filistinlilerin ölümü, cinayetine nasıl zihniyetle destekliyorsunuz? Cidden kan beynime sıçradı.
Geraltın kılıcı 56
Üstün
@Lessra şimdi Filistinliler gelmesin mi istiyorsunuz? Tepkiniz ona mı?
Masum filistinlilerin ölümü, cinayetine nasıl zihniyetle destekliyorsunuz? Cidden kan beynime sıçradı.
İlk olarak Filistin masum değil. Böyle düşünmeniz araştırmamanızdan kaynaklı olarak anormal olmasa da saçma. İsrail'e Araplar bütün olup saldırdı (Arap-İsrail savaşları) ve Filistin ise teröristleri Mısır ile fonlayarak adamların, bizim ve çeşitli ülke vatandaşı sivilleri katlettiler. Bu durumda iki tarafta birbirinden farksız. Ki şunu da söyleyeyim; biz Türkiye Cumhuriyeti olarak kendi ülkemizin vatandaşı haricen hiçbir dine, hiçbir ırka, hiçbir felsefi görüşe sahip çıkmak zorunda değiliz! Bu düşünce Suriyeliler geldiğinde de böyleydi. Peki sonra ne oldu? Suç arttı, Türklerin işe alımı azaldı ve ikinci sınıf vatandaş olarak sıfatlandırılmaya başlandık. Burası Muz Cumhuriyeti falan değil!
Uye473
Uzman
İlk olarak filistin masum değil. Böyle düşünmeniz araştırmamanızdan kaynaklı olarak anormal olmasa da saçma. İsrail'e araplar bütün olup saldırdı (Arap-İsrail savaşları) ve filistin ise teröristleri mısır ile fonlayarak adamların, bizim ve çeşitli ülke vatandaşı sivilleri katlettiler. Bu durumda iki tarafta birbirinden farksız. Ki şunu da söyleyeyim; biz Türkiye Cumhuriyeti olarak kendi ülkemizin vatandaşı haricen hiçbir dine, hiçbir ırka, hiçbir felsefi görüşe sahip çıkmak zorunda değiliz! Bu düşünce suriyeliler geldiğinde de böyleydi. Peki sonra ne oldu? Suç arttı, türklerin işe alımı azaldı ve ikinci sınıf vatandaş olarak sıfatlandırılmaya başlandık. Burası muz cumhuriyeti falan değil!
Pardon yanlış anlamışım çok özür dilerim
- Makaleler
- 1
İsrail, teröristleri çok güzel bir şekilde temizliyor. Yaşayan örgüt lideri kalmadı resmen. Hayran kaldım. Diğer yandan, hedeflere bu kadar yakın yaşadıkları için de maalesef siviller de zarar görüyor ve İsrail de pek önemsemiyor. Birçok savaş suçu işlendi ve Netanyahu için tutuklama emri çıktı. Nükleer bombası olan bir ülkeyle de kimsenin uğraşmak isteyeceğini sanmıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Planlanmıyor Teknik destek konu başlıklarında donanım modeli kullanılmasın
- Michael MYERS
-
Ankriyul SP16 kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
- RamKokusuSeven
-
-
-
Sürprizbozan Alien Isolation beni çok etkiledi
- Because The Internet