Hocam gezi eyleminde bazı PKK'lı protestocular falan da vardı. Ayrıca sürtük diye anılan şahıslar tüm geziciler değildi, oradaki HDP, PKK, YPG, feminizm protestosu yapan insanlardı.
Gezi'nin onca onurlu direnişçisi var, ölen çocuklar var. Hala tutuklu olanlar var. Her önüne gelene PKK'lı demeniz komedi. Büyüyün. Ondan sonra siyaset konuşursunuz.
Ve ben tüm gezicilere bölücü demedim ki? Niçin alındınız? Hakkıyla protesto yapanlar da vardı. Ben oradaki Erdoğan'ın "S**ük" dediği kişilere bölücü diyorum.
Erdoğan tüm eylemcilere sürtük dedi. Şöyle bir insanı bile aklama çabanızdan belli zaten her şey. Balık baştan kokuyor.

Ha feminizm de kötü bir şey değil. Sosyal medyada seküler milliyetçileri takip etmeyi azaltalım.

Son düzenleme:
İnsanlara saygı duymayı senden öğrenecek değiliz ya. O cumhurbaşkanıysa kimseye de sürtük demeye hakkı yok. Halkın çoğunluğu kendini seçmişse (maalesef) o zaman insan gibi davranacak. İlk kendine baksın, sonra konuşsun.

Ülkenin Cumhurbaşkanı'na adam mı gibi bir tabir saygısızlık olur. Ve sana bir şey demedim niçin alınıyorsun?

Gezi'nin onca onurlu direnişçisi var, ölen çocuklar var. Hala tutuklu olanlar var. Her önüne gelene PKK'lı demeniz komedi. Büyüyün. Ondan sonra siyaset konuşursunuz.

Erdoğan tüm eylemcilere sürtük dedi. Şöyle bir insanı bile aklama çabanızdan belli zaten her şey. Balık baştan kokuyor.

Ha feminizm de kötü bir şey değil. Sosyal medyada seküler milliyetçileri takip etmeyi azaltalım.

Anlaşılmıyor galiba dediğim. Oradaki PKK, ypg protestosu yapan insanlara bunlar sürtük deniyor, ben tüm gezicilere onursuz bölücü falan demedim kendiniz inatla böyle anlamaya çalışıyorsunuz ilginç. Ben AKP'li falan değilim fakat gezi olaylarına karşıyım, hakkıyla yapanlarda vardı onlara laf etmedim zaten.

Ben kime ne zaman PKK'lı ilan ettim? Orada PKK'lı insanlar var dedim sadece, hakkıyla eylem yapan insanlara laf mı ettim? Sen büyü gel ondan sonra konuş önce sözümü anla.

Anlaşılmıyor galiba dediğim. Oradaki PKK, YPG protestosu yapan insanlara bunlar sürtük deniyor.
Anlamadığınız kısım bu. Madem öyle neden bir sürü insan hala hapiste? Neden çoluk çocuk öldürüldü? AKP'nin başından beri PKK ile derdi olsa bunları görür müydük?
Ben AKP'li falan değilim fakat Gezi Olaylarına karşıyım,
E AKP'lisin işte.
Ben kime ne zaman PKK'lı ilan ettim? Orada PKK'lı insanlar var dedim sadece, hakkıyla eylem yapan insanlara laf mı ettim? Sen büyü gel ondan sonra konuş önce sözümü anla.
Oradaki insanlara sürtük diyenlerle hizalanıyorsun. İstediğin kadar "ben şöyleyim, böyleyim" diyebilirsin. Değişen bir şey yok.

Ülkenin Cumhurbaşkanı'na adam mı gibi bir tabir saygısızlık olur. Ve sana bir şey demedim niçin alınıyorsun?
Kendi üzerime alınmadım. Cevap verdiğiniz arkadaşı haklı buldum ve size bunu söylemek istedim. Ha bu arada size biraz sert davrandım kusura bakmayın daha şimdi fark ettim. Sabah sabah kafam yerinde değildi.

Normalde sizinle insan gibi konuşacaktım bunu gördükden sonra anladım sizi :D direkt sussanız daha mantıklı olur iyi günler.

Kendi üzerime alınmadım. Cevap verdiğiniz arkadaşı haklı buldum ve size bunu söylemek istedim. Ha bu arada size biraz sert davrandım kusura bakmayın daha şimdi fark ettim. Sabah sabah kafam yerinde değildi.

Kusura bakmayın hocam bende biraz atarlı davrandım.

Sürtük dediği kişiler gezi eylemi yapan bölücülerdir.

Burada biraz abartılı konuşmuşum onu fark ettim. Çok yanlış şekilde izah etmişim bu bölümü, aslında burada gezi eylemindeki PKK protestosu yapan bazı şahıslardan bahsettim fakat direkt gezi eylemi yapan bölücüler deyince yanlış anlaşılmış durum.

Son düzenleme: